Miért vagyok ilyen csúnya?
Először is nem, nincs kép, és sajnálom.
16 vagyok, 167 cm, kb. 62 kg.
Kezdjük legfelülről.
A hajam állaga vagy minősége nem tudom ,hogy mondjam elég rossz. Ha nem lenne tartósan kiegyenesítve úgy nézne ki mint egy széna kazal. Tényleg nem szép hullámos.
Az arcom alakja nagyon nem tetszik, elég gáz.
Az egyik szemem látványosan kisebb mint a másik.
A fogaim se a legszebbek, viszont félek a fogorvostól.Persze elmernék menni, de sose jutok el.
A bőröm nagyon csúnya! Zsíros,pattanásos + tág pórusaim vannak. Így együtt nagyon csúnya.
Az alakom sem tetszik. Van a hasamon is, a karomon is, és persze a combjaimon. Nem vagyok valami sportos alkat. Narancsbőröm is van és eléggé hájas vagyok. Tényleg.
A magabiztosságom jóval a föld alatt van. Külsőre semmi jót nem tudok mondani magamról! Utálom a testem !!
Aki ezt olvassa, kérem ne írjon bántó kommenteket, mert így is rosszul érzem magam, hát mégha fikáznak! Kérem!
Aki tudna valami tanácsot adni annak megköszönném.
Ideje lenne már szépnek is lenni. Ha ez valaha megtörténhet.
Mégegyszer köszönöm annak aki próbál lelkel lehelni belém !
16/L
Ha valamit igazán akarsz, akkor azt el tudod érni. Mit tettél annak ellenében, hogy szebb legyél, hogy könnyebben elfogadd magad?
A hajadra ott van milliónyi pakolás, balzsam, sampon, hajolaj, hajvégápoló.
A pattanásokra szintén több ezer kozmetikum+bőrgyógyász
Alakod? Sportolj, formáld a tested, ne csak mondogasd, mivel nem vagy elégedett, tegyél ellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!