Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen csúnya?

Miért vagyok ilyen csúnya?

Figyelt kérdés

Először is nem, nincs kép, és sajnálom.

16 vagyok, 167 cm, kb. 62 kg.

Kezdjük legfelülről.

A hajam állaga vagy minősége nem tudom ,hogy mondjam elég rossz. Ha nem lenne tartósan kiegyenesítve úgy nézne ki mint egy széna kazal. Tényleg nem szép hullámos.

Az arcom alakja nagyon nem tetszik, elég gáz.

Az egyik szemem látványosan kisebb mint a másik.

A fogaim se a legszebbek, viszont félek a fogorvostól.Persze elmernék menni, de sose jutok el.

A bőröm nagyon csúnya! Zsíros,pattanásos + tág pórusaim vannak. Így együtt nagyon csúnya.

Az alakom sem tetszik. Van a hasamon is, a karomon is, és persze a combjaimon. Nem vagyok valami sportos alkat. Narancsbőröm is van és eléggé hájas vagyok. Tényleg.

A magabiztosságom jóval a föld alatt van. Külsőre semmi jót nem tudok mondani magamról! Utálom a testem !!

Aki ezt olvassa, kérem ne írjon bántó kommenteket, mert így is rosszul érzem magam, hát mégha fikáznak! Kérem!

Aki tudna valami tanácsot adni annak megköszönném.

Ideje lenne már szépnek is lenni. Ha ez valaha megtörténhet.

Mégegyszer köszönöm annak aki próbál lelkel lehelni belém !

16/L

2012. aug. 9. 01:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha valamit igazán akarsz, akkor azt el tudod érni. Mit tettél annak ellenében, hogy szebb legyél, hogy könnyebben elfogadd magad?

A hajadra ott van milliónyi pakolás, balzsam, sampon, hajolaj, hajvégápoló.

A pattanásokra szintén több ezer kozmetikum+bőrgyógyász

Alakod? Sportolj, formáld a tested, ne csak mondogasd, mivel nem vagy elégedett, tegyél ellene!

2012. aug. 9. 17:16
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, megpróbálom megvalósítani. :)
2012. aug. 9. 17:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Úgy imádom ezeket. Tudod, hogy túlsúlyos vagy, amin változtatni is tudnál, de ahelyett, hogy változtatnál az étrendeden és nekiállnál mozogni, csak ülsz a gép előtt és siránkozol, hogy ilyen meg olyan csúnya vagy. Így ne is remélj változást. Ha ennyire zavar, akkor miért nem állsz neki? Tudom, hogy könnyebb itt sajnáltatni magadat, de akkor ne reméld, hogy lefogysz. Én is voltam túlsúlyos pár éve, de zavar, és lefogytam, mert nem csak nyöszörögtem, hogy jaj ilyen-olyan vagyok... És 2 alatt 20 kilót fogytam. Ha a hajadat meg folyton vasalod, ne csodálkozz, hogy tönkremegy. Ezeken mind változtatni, ha a neten való nyöszörgés helyett nekiállnál, mert te is gondolom tisztában vagy vele, hogy hogyan lehet. Csak neki kéne állni. És sajnálom, de muszáj ezzel "bántani" téged folyton, különben sose fogod magad rávenni, hogy bármit is tegyél.
2012. aug. 9. 19:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Már nem azért válaszolók, de a 167 centihez miért sok a 62 kg? Én 160 cm vagyok és 56. Mégse vagyok kövér. Én nem is sportolok.
2012. aug. 22. 04:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Az emberek súlya nagyon különböző. Csontozattól és izomzattól függ. Én is 61 kiló vagyok a 167 centimhez és vékony. De anyám 1 centivel magasabb, és csak 54 kiló. 8 kiló hájjal elég bénán nézne ki.
2012. aug. 22. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!