31/54 anonim 

válasza:

Jujj, tényleg. Azok a képek is "viccesek". De a legszomorúbb, hogy hatalmas pocakkal, lógó pasimellel is azt állítja, hogy nem kövér. Szánalmas kis elkényeztetett mama kedvence.
32/54 anonim 

válasza:

először komolyan megijedtem xĐĐĐ. Am fogyhatnál vagy 10kilót de ink 20at... és sztem nem nézel ki 14 évesnek ink 11nek az arcod alapján meg nálunk egyáltalán nem így néznek ki a 14 évesek...... inkább nemis írok pontot...
33/54 anonim 

válasza:

ha magadat raktad fel akkor: ÖNKRITIKA EMBER! állj neki gyúrni nagyon sürgősen. Ha másért nem is akkor azért mert a gimiben szénné fognak sz.patni /nem csak az amcsi filmekben szívóznak a kövérekkel/
ha valami jóakaró, akkor: hát te ritka élettelen s.gg vagy...
34/54 anonim 

válasza:

szerintem valaki vagy megszívatott vagy csak egy beképzelt majom vagy.
37/54 A kérdező kommentje:
kösz utolsó előtti
2012. aug. 9. 12:45
38/54 A kérdező kommentje:
végre már van olyan is akinek jó az ízlése :D
2012. aug. 9. 12:45
40/54 anonim 

válasza:

Hát szerintem az aki azt írta hogy "szexi vagy" az csak viccből írta, de ha komolyan elég SZAR az ízlése!! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!