11/54 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beképzelt, de ti igen, nem vagyok kövér, de ti igen, nagy vagyok, ti kicsik.
2012. aug. 8. 21:22
12/54 anonim 

válasza:

Hol látjuk?! Karodon, arcodon, nyakad szinte nincs is. És ha így folytatod hamarosan melltartót is hordhatsz. Attól nem fogysz le, hogy egy kép erejéig megpróbáltad behúzni a hasad :D
13/54 anonim 

válasza:

ELŐBB TÖLTSD KI az IDEÁLIS TESTSÚLY kalkulátort:
14/54 anonim 

válasza:

napiszar gyanús disznó xD jah am utsó voltam
15/54 anonim 

válasza:

attól h a telefonnal el próbálod takarni a tokád, mi még látjuk:D:D
16/54 anonim 

válasza:

csak hogy feldobjam a kedvedet 10/7
oké_?
amúgy valamilyen fufru jól állna meg diétázz és sportolj
17/54 anonim 

válasza:

14 évesen így beszélsz? Megsértődsz azon, hogy őszinte válaszokat kapsz? Szüleid nem mondták még, hogy fogynod kel? Pedig a kép alapján már a kórosan elhízott kategóriában vagy. ( Kivéve, ha a családod azt a nézetet vallja, hogy 100 kg alatt a férfi karácsonyfa dísz. Akkor viszont hajrá: előre a szív és cukorbetegség felé!)
19/54 anonim válasza:
Őszintén szólva szerintem már most hordhatnál melltartót és ezt nem szemétségből mondom. A hasadat pedig felesleges behúznod. De igazából nem az számít, hogy itt mit gondolnak és mondanak, hanem az, hogy te hogy érzed magad. Én nem érezném magam a helyedben jól. Egészségügyi gondjaid is lesznek, ráadásul nem 50 évesen, hanem már 20 évesen. Cukorbeteg meg lehet, hogy már vagy is, csak még esetleg nem tudsz róla ha nem tudsz.
De amiatt ne aggódj, hogy nem találsz majd magadnak barátnőt, mindenki talál. Fel a fejjel. De azért bátor vagy, én a helyedben nem tettem volna ki magam, nem mertem volna.
20/54 A kérdező kommentje:
18.as fuck you, vonjad csak vissza!
2012. aug. 8. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!