Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek...

Fiúk! Mi a véleményetek rólam, így látatlanból?

Figyelt kérdés

Helo srácok,gyorsan mondom,

Nem vagyok egy pláza macska,

Sem egy izmos szex bomba...

Vékony vagyok az jól tudom,

Remélem a rímeket is jól nyomom.

Nem vagyok sem Emo, sem Rocker

De a rock zenét bírom,de emellett

Más zenét is elhallgatom.

Szőke göndör fürtöcskéim,

Kékes-zöld szememmel

Angyalinak hatnak.

Nagy a szám,de nem rinyálok,

Semmi kirívod nem komálok.

Jó fej vagyok a magam módján.

Egy a hibám,azt bevallom

A pasikkal jelenleg hadilábon állok.

18/L

2012. aug. 8. 20:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az, hogy buta vagy.
2012. aug. 8. 21:11
 12/22 Mókusgyilkos ***** válasza:
nem nem nyomod jól a rímeket távolról sem :D és 1 vers nem attól vers mert a sor vége rímel.
2012. aug. 8. 21:21
 13/22 anonim válasza:
36%
Annyit tudunk rólad hogy szőke göndör halad van és kék szemed...meg szarul írsz...nekem nem jössz be
2012. aug. 8. 21:21
 14/22 anonim ***** válasza:

hehe,ez tetszett,mar azt hittem,a szokasos kepfeltoltes vagy ontomjenezes lesz.

amugy:legalabb kreativ :)

2012. aug. 8. 21:29
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Császárnő és kareszpapi! Kezd a tököm teli lenni veletek! Szinte minden válasznál nagy a szátok. Egész nap a gép előtt fonnyadtok? Csak mert szinte mindenhol ott vagytok. -.-
2012. aug. 8. 21:31
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem kell oltogatni a kérdezőt. Szép dolog tőle, hogy megpróbálkozott. :) Igaz, hogy vannak benne hibák, de a pozitív oldalát nem látjátok?
2012. aug. 8. 21:32
 17/22 anonim ***** válasza:
nekem is kék a szemem én is jófej vagyok szeretem a szőkéket ahogy leírod nekem bejösz kérlek küldj privátban egy képet!!
2012. aug. 8. 22:17
 18/22 anonim ***** válasza:
Bár én nem vagyok vékony, nincsenek göndör fürtöcskéim, és már a huszas éveim közepén járok... De ha bele gondolok, hogy 13 évesen én milyen szövegeket írtam, ezzel a kis szösszeneteddel a seggedet törölgethetnéd, ha nyomtatva lenne xD
2012. aug. 8. 22:46
 19/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó szerintem sem ez a legjobb versem,de kíváncsi vagyok,hogy te milyeneket írtál,mert ne félj nem ezek mennek nagy közönség elé.

Többieknek üzenem,köszönöm válaszokat jókat és rosszakat,de ez nem egy nagy vers,csak kíváncsi voltam,hogy a sok képfeltöltős emberkét le szóljátok,mert megint egy ilyen igen tudom elég gagyi lett,de könyörgöm ki veszi ezt az oldalt már komolyan. Szinte senki.

A pozitív hozzászólásokat köszönöm.Az igazi verseimet poet-en lehet megtalálni,vagy csak írni egy privátot és küldök párat. :) Jah és a helyesírásom tudom,hogy nem a legjobb. De nem tudjátok miért,tehát sorry. :)

2012. aug. 9. 07:09
 20/22 anonim ***** válasza:

micsoda önjelölt József Attilák vannak ezen az oldalon

elolvasnám a többi verseiteket

2012. aug. 9. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!