Úgy nézek ki mint az alkonyatos csávó!?
Figyelt kérdés
Elegem van már,az arcom majdnem megegyezik,azzal a tehetségtelen színésszel..
De nem akarom,hogy hozzá hasonlítsanak, ezért sapkát hordok,plusz levágattam még a hajamat is...
Nem tudom,mi lesz,ha valaki beszól az biztos,hogy szétverem a fejét valamivel...
Ki vagyok már idegileg...
2012. aug. 7. 14:04
2/18 anonim válasza:
xDDDDDD és még azt hittem, hogy nekem szar az ekcéma miatt :D
3/18 A kérdező kommentje:
Kösz a komolyságot...
2012. aug. 7. 14:07
4/18 anonim válasza:
Szerintem nem kellene emiatt mérgelődnöd. Lehet hogy sok csajnak bejössz de az nem old meg semmit ha te hiúságból eltakarod az arcod meg a hajadat is levágatod. Szerintem örülhetnél ezeknek a bókoknak. :) Azt javaslom hogy fogadd el a tényt hogy hasonlítasz rá és attól még hogy nem szereted azt a hapsit attól még nem kell takargatnod magad meg nem kellene mérgelődnöd. Csak fölöslegesen stresszeled magad.
5/18 anonim válasza:
figyu az alkonyatos csávóra 5 év múlva senki nem fog emlékezni kár ezen aggódnod
6/18 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy annyira úgy nézel ki.
Mellesleg az "alkonyatos csávó" szerintem nagyon is jól néz ki. Szóval, ha rejtegetni próbálod, akkor a te bajod.
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm..
2012. aug. 7. 15:25
8/18 anonim válasza:
a 6. válaszoló honnan tudja, hogy hogy nézel ki, mikor nincs is rólad kép? :O
10/18 anonim válasza:
Én sem hiszem, hogy annyira hasonlítanál. Amúgy meg kétlem, hogy az emberek 70-80%-a tudta, hogy ki az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!