Miért van egyre több emos kinézetű csávó?
Figyelt kérdés
Bocsánat a kifejezésért de az ilyen h.nyadekokban mit szeret sok csaj?2012. jan. 15. 10:40
1/11 anonim válasza:
És a "cukifiúkban" mit szeretnek?:D
2/11 anonim válasza:
Azt hogy b*zik ... Az ilyen emberek nem emberek ... Mikor fog egy ilyen hányadék kiállni is a családjukért ?
3/11 A kérdező kommentje:
A cukifiúk csak természetesen cukik, de látszik rajtuk h fiúk, ilyen elfuserált emosok maguk csináltak emot magukból b.zinak néznek ki stb meg rondak...
Őszintén ha te csaj lennél egy emot vagy egy cukifiút választanál?:) emot normális csajok biztos nem ;)
2012. jan. 15. 10:50
4/11 anonim válasza:
Hát ha nő lennék, nem aszerint választanék hogy Emos-e vagy sem..
5/11 A kérdező kommentje:
Jó de őszintén nézz mar meg egy emosat... Lehet jól nézett ki így meg elfuseralta magát, én soha nem szeretnek úgy kinézni, meg elég eretlenseg is valamilyen szinten...
2012. jan. 15. 10:59
6/11 anonim válasza:
Én ha csaj lennék, asszem magamat választanám, de látszik, hogy a csajok többségének nincsen ízlése :D
Az emokoknak meg adni kéne egy-egy pengét, hogy bizonyítsák be: ők márpedig vérbeli emokok, és vágjanak bele :D
Igazából az emokos kinézetű csajok bejönnek, de ha ilyen "jaj de sz@r az életem inkább befordulok egy sötét sarokba és sírok" stílusú csajok hagyjanak békén :D Gondolj bele: szex közben nem tudhatod, hogy éppen elment a drága, vagy csak megint elbőgte magát :S
7/11 anonim válasza:
8/11 A kérdező kommentje:
Ezek kozul csak az első jó a többi undorító... Jahh meg a piercing sem tetszik egy csaj arcán....
2012. jan. 15. 11:10
9/11 anonim válasza:
Az annyira nekem sem, de végső esetben van papírzacskó..
10/11 anonim válasza:
Az elnőiesedő férfitársadalom bemutató példányai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!