Mellprobléma, tanácsok? Bíztatás?
Jaj szegény, el sem tudom képzelni, milyen rossz lehet :(
(Nem a 15. kerületi lila suliba jársz és most ballagtál? :))
Anyuddal mindenképpen beszélned kéne, hogy vigyen el venni neked legalább 1 db normális melltartót, ami rendesen tart és kényelmes. Csak sajnos az ilyenek nagyon drágák, akár 6-8-10e Ft is lehet, pl. a Triumph-ban.
Kicsit off, de érdekes, hogy a képen látható nők mind el vannak hízva. Nem lehet, hogy ha kevésbé lennének kövérek, akkor a mellük sem lett volna akkora és akkor nem kellett volna megműteni?
Nekem is hasonló bajom van, utánna jártam.
18 év felett mindenképp, de alatta is, ha kritikus a helyzet, van mód TB által támogatott plasztikai műtétre.
Ha a melledből többet vesznek ki mint a testsúly 0,5%-a, akkor az már ez a kategória. Tehát ha D kosár fölötti a méreted, és nem vagy elhízva, akkor valószínű. Túl sokat azért nem lehet kivenni.
Elvégre nem tudsz tőle mozogni, bepállik, kidörzsöli a mellartó és így könnyedén begombásodhat. Mellesleg életveszélyesen rossz lehet a hátadnak. Szóval ha indokolt, akkor TB-re megműtik.
Elmész a háziorvoshoz, aki ad beutalót a területielg illetékes plasztikai sebészetre.
A műtétet altatásban végzik, kb. 3 óra. Kb egy hónap alatt gyógyul teljesen. Ha rendszeresen használod a felírt krémeket, sokat iszol és nem piszkálod, akkor nagyon szépen gyógyul. Télen érdemes menni, mert akkor kevésbé izzadsz bele a leszorítós melltartóba a műtét után.
22 / L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!