Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mellprobléma, tanácsok? Bíztatás?

Mellprobléma, tanácsok? Bíztatás?

Figyelt kérdés
nagyon durván nagy mellem van és nagyon ronda is meg minden..olyan mértékbe rossz a mellem hgy normális melltartót nem is tudok hordani helyette ilyen Ah Bra-t kell és abból is 2-őt 3-at egymásra csak hogy minimálisan fogják...nagyon rossz a formája meg csúnya meg minden ilyesmi...nem vagyok kövér..de azért husis....és ezt egy kicsit gáznak gonddolom mert nagyon sokan szivatnak emiatt és ez nagyon rosszul esik....na és itt a végén a csattanó...gondolom a korom szerintetek ilyen huszas -harmincas lehet....de ehelyett 13....most leszek 14...nekem már most háti fájdalmaim vannak
2012. aug. 7. 01:17
 1/4 A kérdező kommentje:
mivel a saját mellemről nem akarok képet feltölteni ezért kerestem hasonlót; [link]
2012. aug. 7. 01:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Jaj szegény, el sem tudom képzelni, milyen rossz lehet :(

(Nem a 15. kerületi lila suliba jársz és most ballagtál? :))

Anyuddal mindenképpen beszélned kéne, hogy vigyen el venni neked legalább 1 db normális melltartót, ami rendesen tart és kényelmes. Csak sajnos az ilyenek nagyon drágák, akár 6-8-10e Ft is lehet, pl. a Triumph-ban.

Kicsit off, de érdekes, hogy a képen látható nők mind el vannak hízva. Nem lehet, hogy ha kevésbé lennének kövérek, akkor a mellük sem lett volna akkora és akkor nem kellett volna megműteni?

2012. aug. 7. 08:08
 3/4 A kérdező kommentje:
első hozzászóló: nem nem oda járok:) én csak most megyek nyolcadikba
2012. aug. 9. 22:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló bajom van, utánna jártam.

18 év felett mindenképp, de alatta is, ha kritikus a helyzet, van mód TB által támogatott plasztikai műtétre.

Ha a melledből többet vesznek ki mint a testsúly 0,5%-a, akkor az már ez a kategória. Tehát ha D kosár fölötti a méreted, és nem vagy elhízva, akkor valószínű. Túl sokat azért nem lehet kivenni.

Elvégre nem tudsz tőle mozogni, bepállik, kidörzsöli a mellartó és így könnyedén begombásodhat. Mellesleg életveszélyesen rossz lehet a hátadnak. Szóval ha indokolt, akkor TB-re megműtik.

Elmész a háziorvoshoz, aki ad beutalót a területielg illetékes plasztikai sebészetre.

A műtétet altatásban végzik, kb. 3 óra. Kb egy hónap alatt gyógyul teljesen. Ha rendszeresen használod a felírt krémeket, sokat iszol és nem piszkálod, akkor nagyon szépen gyógyul. Télen érdemes menni, mert akkor kevésbé izzadsz bele a leszorítós melltartóba a műtét után.

22 / L

2012. aug. 14. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!