Ilyen nyakpántot hogyan kell megvarrni?
A szatén anyagot már megvettem hozzá, de nem tudom, hogy hogyan rögzítsem hátul. A 2.képen kapoccsal van, de az nincs itthon, szóval valami más megoldás kell. Szerintem megkötve meg csúnya lenne nem?
Ja és mit varrjak rá? Rózsát nem fogok már venni. Valami más ötlete nincs valakinek? Azt nagyon megköszönném, ha valaki linkelne magyarázatot is a varráshoz! :)
Patentos kapocs nincs otthon? Általában van a háztartásokban és elég praktikus, el lehet tüntetni ügyesen.
A képen lévő rózsa helyett esetleg: én már varrtam össze filcanyagból rózsát. A szélét is meg tudod csinálni csillámosra, ha kész. Neten rákereshetsz, mindenfélét lehet találni már ilyen kreatív-barkácsos-diy-témákban. Lehet félreértettem és rózsát már egyáltalán nem akarsz, más viszont nem tudom hogy mutatna ott...? Nem emlékszem, hogy más mintát láttam volna ilyen típusú nyakláncon. Ja, de lehet, ilyen halálfejes, koponyás akármit, gondolom nem ebbe az irányba húzol te sem :) Más nem jut eszembe sajnos. Nézz körül az ötletek között a neten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!