Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Köldök pc-vel kapcs. Dolgokat...

Adrika30 kérdése:

Köldök pc-vel kapcs. Dolgokat szeretnék tudni?

Figyelt kérdés
3 napja csináltattam meg és még kicsit fáj néha néha.. cs második nap kentem be 1x betadinnal szerintetek az jó lesz? vagy tetrán jobb lenne?és mozgatni hogy mozgassam vagy nagy baj ha nem mozgatom,akinek van vagy van hozzá tapasztalata lécci segítsen,sokan írják hogy ők sem mozgatták és hogy ígyis jó volt neki,de sokan meg azt h kell mozgatni,nekem aki szúrta az is azt mondta hogy nem kell mert alapbol is mozogni fog az.. Meg betadinról is voltak sok rossz leírások,meg bnőmnek sem volt jó,így átváltott egy spray-re ami kifejezetten pc-re van,az volt jó neki,meg a tetrán. KÖszönöm!!!!

#kölödökPc.
2012. aug. 6. 01:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Normális, hogy fáj, még egy ideig fájni is fog. Én a betadinon kívül tudom ajánlani a kamillavirágfőzettel való lemosást. Nekem is azt mondták, hogy mozgassam picit, én mozgattam. Amikor már nem volt annyira vészes a seb, akkor alkoholos lemosóval kentem, ami eléggé felgyorsította a gyógyulását. Amúgy ezt a tanácsot a szalonban kaptam.
2012. aug. 6. 01:33
 2/3 anonim ***** válasza:
oxy spray nagyon jó rà.
2012. aug. 6. 03:57
 3/3 A kérdező kommentje:

De ugye a betadin sem rossz? minden nap ha 2x be kenem? vagy ha reggel betadinnal este meg tetránnal?

És köszönöm a válaszokat!

2012. aug. 6. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!