Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Debreceni klinikán szülök...

Debreceni klinikán szülök nov. végén, tényleg vinni kell betétet, köldök ápoláshoz dolgokat?

Figyelt kérdés
2008. okt. 26. 17:48
 1/9 anonim ***** válasza:

A köldökről nem tudok mit kéne, mert nálunk alkoholozzák, de milyen betétre gondoltál???Tisztasági betét?? melltartóbetét??

Ez személyes cucc vinni kell..sőt a babának is kell pelenkát vinni, mert a kórház sokszor kifogy.

2008. okt. 26. 18:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi,a tisztaságira gondoltam,lehet hülyének tűnök,első szülés lesz,de azt mondták erős vérzés van eleinte,mennyit s milyen betétet vigyek? Éjszakait? Valamennyit csak adnak az első napokra nem? 3 csomaggal elraktam Always éjszakait.
2008. okt. 26. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az bőven elég lesz.

Adnak betétet kb. 2 napig elég lesz aztán a sajátot kell használni. Nekem nem volt erős vérzésem csak az 1. nap utánna tisztaságit használtam. Törlőkendőt és néhány pelenkát vigyél a babának, ruhát is lehet, takarót is.

2008. okt. 26. 18:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Háát, a legnagyobb betétet vedd az első napokra, és kéne eldobhatós bugyi is.
2008. okt. 26. 18:21
 5/9 anonim ***** válasza:
az always éjszakai megteszi, de ha kényelmesebben akarsz lenni,akkor vastagabbat is vihetsz..ki fog folyni,úgyhogy vihetsz magad alá egy vastag ócska törölközőt, de a bugyit tényleg valószínű el kell dobni majd..olcsó nagy bugyit vegyél.
2008. okt. 26. 18:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Vettem 3 csomag eldobhatós bugyit.Köszi a segítségeteket!Még 1 kérdés:én a pizsamát szeretem,s már vettem,belém kötnek?Persze első 2 nap nem bánnám ha adnának kórházi hálóinget.Előre is köszi!
2008. okt. 26. 21:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Szió!

A betét témához szólnék. Nekem Tena Lady volt, és nagyon bevált. Az Always éjszakai betétje a szobatársamnak volt, és neki nem volt elég. Egyébként nekem egy csomag Tena ment el mire elég lett a sima egészségügyi betét. (Spontán szültem - szerintem ez is lényeges a vérzésnél.)

Könnyű szülést!!!

2008. okt. 26. 22:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A klinikán adnak egy csomag betétet, de érdemes venni 1 csomag tena ladyt, mert nem tudhatod, hogy mennyi vérzésed lesz.

A babának a köldökápoláshoz semmi sem kell, mert adnak gézt, ott csak ezzel kezelik. Pelust is adnak, de néha kevés, azt érdemes bevinni egy párat. Viszont popsitörlőt és popsikrémet vigyél, mert azt nem adnak, meg ha akarod, saját ruhácskában is lehet a pici.

Hálóinget is adnak, de lehetsz sajátban, ha akarsz.

Én inkább a kórháziban voltam.

2008. okt. 27. 04:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a segítséget,nagyon hálás vagyok.
2008. okt. 27. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!