Debreceni klinikán szülök nov. végén, tényleg vinni kell betétet, köldök ápoláshoz dolgokat?
A köldökről nem tudok mit kéne, mert nálunk alkoholozzák, de milyen betétre gondoltál???Tisztasági betét?? melltartóbetét??
Ez személyes cucc vinni kell..sőt a babának is kell pelenkát vinni, mert a kórház sokszor kifogy.
Az bőven elég lesz.
Adnak betétet kb. 2 napig elég lesz aztán a sajátot kell használni. Nekem nem volt erős vérzésem csak az 1. nap utánna tisztaságit használtam. Törlőkendőt és néhány pelenkát vigyél a babának, ruhát is lehet, takarót is.
Szió!
A betét témához szólnék. Nekem Tena Lady volt, és nagyon bevált. Az Always éjszakai betétje a szobatársamnak volt, és neki nem volt elég. Egyébként nekem egy csomag Tena ment el mire elég lett a sima egészségügyi betét. (Spontán szültem - szerintem ez is lényeges a vérzésnél.)
Könnyű szülést!!!
A klinikán adnak egy csomag betétet, de érdemes venni 1 csomag tena ladyt, mert nem tudhatod, hogy mennyi vérzésed lesz.
A babának a köldökápoláshoz semmi sem kell, mert adnak gézt, ott csak ezzel kezelik. Pelust is adnak, de néha kevés, azt érdemes bevinni egy párat. Viszont popsitörlőt és popsikrémet vigyél, mert azt nem adnak, meg ha akarod, saját ruhácskában is lehet a pici.
Hálóinget is adnak, de lehetsz sajátban, ha akarsz.
Én inkább a kórháziban voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!