Lehet tetkóm? Tanár szeretnék lenni!
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és már régóta gondolkozom egy tetováláson. Persze csak olyan 19-20 évesen csináltatnám meg, mert a szüleim se engednék, meg az elég érdekes lenne, hogy 14 évesen tetkóm van. Biztos vagyok benne, hogy nem bánnám meg. Amúgy is csak egy csukló tetoválást szeretnék 'Let it be' felírattal, mivel nagyon mélyérzésű vagyok. De ha felnövök tanár szeretnék lenni. Remélem, úgy is felvesznek. Véleményeket várok!2012. aug. 4. 21:04
1/7 anonim válasza:
Szerintem egy kis tetkó a csuklódon simán belefér :)
2/7 anonim válasza:
Sok helyen nem fogadják el, ha ilyen úgymond feltűnő helyen van, főleg nem általános iskolákban meg gimnáziumokban, kivéve, ha olyan helyen van, ami nem látszik. A csuklót nehéz mindennap elrejteni. De talál az ember olyat helyet, ahol elfogadják... Vannak olyan iskolák is.
3/7 anonim válasza:
A csuklón a legkönnyebb elrejteni... ebből tuti nem lenne gond. De egyébként barátnőmön 4 nagy tetkó van + orrpiercing, hajában lila csíkok, mégis felvették tanárnak.
4/7 anonim válasza:
Nema kinezet miatt kell felvenni tanárnak,hanem az eszeséget..:D Mondjuk ha fiu vagy akkor tanulok birni fognak téged,ha lány,akkor veled kedvesek lesznek.:D Ha csuklon van pici tetko..nem gáz.Attol meg felvehetnek.:)
5/7 anonim válasza:
Áltsulis ofőmnek nem egy tetkója volt + még volt piercingje is... Senki nem szólt bele a dolgába. Szóval ilyesmiből szerintem nem lehet gond. :)
6/7 anonim válasza:
A volt biosztanáromnak a vádliján volt egy tetkó, az egyik töritanárnak meg orrpirszingje van.
7/7 anonim válasza:
Én 18 éves vagyok, magyar-latin szakos tanár szeretnék lenni. Van egy félhátas tetoválásom és egy kisebb kecske az alhasam jobb oldalán. Így is minden tanárom s ismerősöm szerint lehetőségem van tanárrá válni, hisz az a fontos ami a fejedben van és nem az ami a bőrödön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!