Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Segitseg! Hogyan tuntessem el...

Segitseg! Hogyan tuntessem el tetkom a vallamrol az eskuvomre?

Figyelt kérdés
Kilatszik a ruha pantja mellett egy picit, nem takarja rendesen. Nem szeretnem ha az eskuvom napjan latszana, mert ront az illuzion... Tudtok valami modszert amivel eltuntethetnem a nagy napra? 10 centis pici tetkorol van szo..Smink nem jo mert osszekeni a ruhat....
2012. jún. 16. 14:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Hú, hát nem tudom. Gondolom már meg van a ruha is, nem takarja a tetoválást, sminkkel se akarod összekenni a ruhád... akkor nem marad más,ki fog látszani, de figyelj, ha úgyis kicsi tetoválásról van szó, csak nem veszik észre:) Meggondoltad rendesen ezt a tetoválást?
2012. jún. 16. 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:
hajaddal nem tudod?
2012. jún. 16. 14:43
 3/8 A kérdező kommentje:
sajna nem mert szeretnem ha a hajam fel lenne tuzve kontyba. a ruha pantja mellett kilos a kb a fele a tetkonak a lapockamnal... keresnem kell valami megoldast, hogy ne latszodjon. valami tartos bor fedo vagy nem tudom.. majd korulnezek, csak gondoltam hatha tud itt valaki HASZNOS tanacsot adni ezzel kapcsolatban...
2012. jún. 16. 14:50
 4/8 A kérdező kommentje:
kilog. nem kilos... bocs
2012. jún. 16. 14:51
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

?!

2012. jún. 16. 15:01
 6/8 anonim ***** válasza:
hát nem tudom mi ennek a szernek a neve,de van egy férfi akinek az egész teste tele van tetoválva és vmilyen szer segítségével,olyan mint az alapozó,eltudták tüntetni.
2012. jún. 16. 15:02
 7/8 anonim ***** válasza:

A Loreal-nak van egy Dermablend nevű alapozója, ami erre való. [link]

Szerintem színházi sminkelésre használt alapozók között is érdemes szétnézni, azoknak nagyon erős fedésük van.

2012. jún. 16. 15:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Hu koszi szepen! kiprobalom mindke termeket!
2012. jún. 16. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!