Szerintetek megéri vennem Dettol érintés nélküli kézmosó készüléket most, hogy akcióba van? Nem tudom eldönteni.
sosem értettem, mi benne a jó, úgyis koszos kézzel nyúlsz hozzá...
Szerintem bármilyen szappan jó kézmosásra, a Baba is. Persze ha kisgyereked van, a folyékony szappant jobban tudják kezelni, de elég a pumpás adagolós sima is, nem kell ilyen extra.
Viszont sokkal a kezedröl felvitt dzsuvát a csaptelepröl lemosni mint a nyomkodós szappantartókrol...a száraz szappan meg legtöbbször sz@rrá ázik a tartóban, mert nem törlöd meg ugysem kézmosás után...nameg ha mondjuk olajos a kezed tuti nem keneted addig a csap alatt amig lejön róla az összes , csak h szép fehér legyen mikor visszateszed a tartóba...
Szerintem van értelme....viszont kérdés, hogy mennyit adagol egyszerre...
Én vettem és nagyon bejött!
Éppen a kellő mennyiséget adagol, szerintem takarékos és hatékony egyszerre!
Nem mondom hogy hatékonyabb mint a pumpás de kétségtelen hogy kényelmesebb, egyszerűbb, gyorsabb és tisztább, szebb!
Amióta van valahogy gyakrabban is mosok kezet, mert szinte élvezet a kézmosás :D
Ahol gyerek van szerintem mindenképp ajánlott, mert gyakoribb lesz a kézmosás és nem kell erőltetni, maguktól is kezet fognak mosni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!