Miért jó az a nőknek, hogy bazári majomként viselkednek?
Az új munkámból adódóan rengeteg emberrel találkozom naponta. Alig látok már olyan lányokat, akiknek a szempillájuk nem 2 cm hosszú, nincsen csiricsáré műkörme (még a lábán is akár) és nincs ráaggatva minden aktuálisan divatos ékszer, icewatch óra meg ilyen-olyan menő napszemcsi, póthaj, a többiről nem is beszélve.
Miért éri meg nekik ez a sok mű? Idő, pénz, sokszor kényelmetlen! Elégedetlenek önmagukkal, vagy azt hiszik, csak így tudnak megfelelni másoknak, tetszeni a férfiaknak?
Nincs póthajam, nincs műkörmöm, szempillaspirálozom magamat igaz, de lehelletnyire, mert nem szeretem azt a nagyon hosszú pillát, nem hordok más ékszer, csak fülbevalót és még napszemüvegem sincs, mert sosem volt kedvem hordani.
De a kérdést tulajdonképpen megválaszoltad magadnak.
Ez lett az új divat. Nem tudom láttad e azt a kérdést, amit azt hiszem tegnap rakott ki egy csaj. Hogyan lehetek plázacica címen. Tehát ez egy új divatmánia, amit nem tudom melyik idétlen talált ki, hogy ez legyen a legújabb menő dolog. A lényeg, h én tuti nem követem. :)
Amugy teljesen igazad van, környezetemben van olyan lány, akit nagyon kedvelek, de amit magával csinál...
Műszempilla, iszonyú barna bőr, fekete festett haj,csomó smink, a hajban művirág, és állandóan (hangsúlyozom ÁLLANDÓAN) úgy öltözködik mintha vmi buliba menne: miniruha, magassarkú. De tényleg még ha csak könyvtárba megy akkor is.
Tényleg kedvelem a lányt, de régebben mikor szolidabb volt sokkal szebb volt. Én viszont nem szólok bele, ha neki ez tetszik...
De azt látom, hogy akármennyire jól akar kinézni a pasik elkerülik, mert sztem taszítja őket az ilyen külső.
Meg sztem hiába tűnik a csaj bombázónak, nincs önbizalma, mert akinek van nem viszi ennyire túlzásba a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!