Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen nevem legyen facebookon?

1Laura1 kérdése:

Milyen nevem legyen facebookon?

Figyelt kérdés
tudtok walami jo nevet facebbokra a Gioia Ihm-re igazabaol a nevem Gioia Shila Sunshine Ihm tudom....kulfoldi...akk tudtok segíteni?????
2012. júl. 30. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:
A saját nevedet próbáld, mert ha bejelenti valaki, akkor a profilodat blokkolják, és külön levélben kell a valós adatokat megadni hogy feloldják. Utána pedig elveszik a módosítási lehetőséget, hogy ne tudd átírni.
2012. júl. 30. 18:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Laura vagyok Tsőőő
2012. júl. 30. 18:50
 3/8 anonim ***** válasza:

vagy:

Lauraa wagyook Tsőőő-így divatosabb

2012. júl. 30. 18:51
 4/8 anonim ***** válasza:
A rendes neved miért nem jó? Pl. Kovács Laura? Mi?
2012. júl. 30. 19:22
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem is blokkoltak, mert a nevem Egy........ volt. most olyan nevem van, amiből 1000000000 másik van facen.
2012. júl. 31. 00:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem a neveddel kell az emberek közül kitűnnöd. Ha egyszer adtak egy nevet neked, téged azzal azonosítanak és próbálnak megtalálni, vagy felismerni ha valamit a neten közzéteszel.

Ha nem akarod hogy a közösség felismerjen, akkor ne használj közösségi oldalt, a fórumokon és egyéb oldalakon olyan kitalált neved lehet amit csak akarsz. Még csak egyedinek sem mondható az "Egy.." kezdetű és a "wagyook cső" variációjú azonosító, mert elcsépelte a sok kölyök. Arról már nem beszélve, hogy 13 év alatt nem is lehetne az oldalt használni, afölött pedig a normálisabbnak már van esze és ki tudja írni az igazi nevét.

2012. júl. 31. 00:14
 7/8 anonim ***** válasza:

ma 00:14

Sajnos a 95%-uk nem tudja normálisan leírni a nevét. Még a huszonévesek között is rengeteg ilyen van. Részben ezért is húztam el a szennybúkról.

2012. júl. 31. 00:20
 8/8 anonim válasza:
Facebookon hogy kell olyan hozzászólást írni, amiben úgy akarom a nevet írni, hogyha ráviszik az egeret, hozza be azt a személyt, de nem az ismerősöm?
2012. júl. 31. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!