11/30 A kérdező kommentje:
168 cm vagyok és 51-2 kg! Köszönöm hogy válaszoltatok :)
2012. júl. 31. 07:49
13/30 anonim válasza:
igen jó alakja van..:)
nekem a nyaklánc nagyon tetszik mert hasonló van a step up-ban a csajnak.:DD
14/30 anonim válasza:
Pont így nézek ki, még a magasságom és a súlyom is ugyanennyi. Éppen ezért nagyon örülök a pozitív válaszoknak :-D
15/30 anonim válasza:
Hát a ruha miatt nem látom rendesen mondjuk hogyha bikinibe vagy fürdőruhába fényképezted volna le magad akkor látnám is normálisan... Úgyhogy ha lehet minél előbb rakj fel 1 bikinis képet :) Üdv.: Anonym szépségkritikus
16/30 anonim válasza:
Szánalmas vagy kedves kérdezo. Aki nem dícsér, hogy mekkora bomba alakod van azt egybol lepontozod. Szánalmas...
17/30 anonim válasza:
És erre az e-mail címre küld: andreakritikus@gmail.hu
amúgy nő vagyok és hogyha tetszik a főnökömnek lehet beválogatunk egy szépségversenyre
18/30 A kérdező kommentje:
ma 10:14 Neharagudj de én senkit nem pontoztam,mindenkinek zöld kezet nyomtam!!
Köszönöm hogy válaszoltatok :)
2012. aug. 1. 13:10
19/30 A kérdező kommentje:
bocsi kimaradt hogy le, szóval én senkit nem pontoztam le :)
2012. aug. 1. 17:30
20/30 anonim válasza:
Akkor bocsánat, ne haragudj. Valamelyik kommentelo lehetett, aki nem tudja elfogadni mások véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!