Ki mennyi idő alatt csinál meg egy műkörmöt előkészítéssel együtt?
Figyelt kérdés
pl.egy francia+minden körömre valami egyszerű akrill díszítés.2012. júl. 30. 13:03
11/19 anonim válasza:
Ha van sok-sok pénzed a képzésekre, akkor igen. Láttam én már jó kézügyességgel sok rossz körmöst. A jó kézügyesség nem feltétlen garancia arra, hogy jó körmös is leszel.
De egy próbát megér. Viszont tényleg sok pénzt kell rá áldozni.
12/19 anonim válasza:
Köszönöm,hogy írtál.És alkalmazottként vagy vállalkozóként érdemes elhelyezkedni benne?
13/19 anonim válasza:
alkalmazottat a legritkább esetben keresnek, és nem is fizetik meg. Vállalkozóként a 8 órás minimálbér után kell járulékot fizetni, ami 70 ezer körül van. Ezt mindig kötelező.
Ha valaki fel is vesz alkalmazottnak, akkor az sokszor csak papíron van, mindent neked kell fizetni. Természetesen a bérleti díjon felül.
14/19 anonim válasza:
Utolsó: ha van rá igény a környezetedben/környékeden, és van hozzá kitartásod, türelmed, akkor megpróbálhatod. Mellékállásban nincs annyi fizetnivaló, viszont (főleg eleinte) rengeteg szabadidő szükséges a gyakorlásra. Másik pedig, hogy mellékállásként nem tudsz annyit foglalkozni vele, amennyit szeretnél, és sokkal nehezebb vendégkört kialakítani. De ahhoz el kell majd végezned a sulit.
15/19 anonim válasza:
És ha egy 2 hónapos tanfolyamot csinálok az jó?és utána folyamatosan megyek továbbképzésre.Az ugy szerintetek jó?
16/19 anonim válasza:
utolsó vagyok.A pedikürrel együtt akarom csinálni.
17/19 anonim válasza:
Attól függ melyik sulit választod.
18/19 anonim válasza:
ez a suli az.és mindenben segítenek és a tanfolyam után van lehetőség további gyakorlásra is.És persze a pedikűrt is megcsinálnám.
19/19 anonim válasza:
Ettől nem lesz okj-s végzettséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!