Ki mennyi idő alatt csinál meg egy műkörmöt előkészítéssel együtt?
Figyelt kérdés
pl.egy francia+minden körömre valami egyszerű akrill díszítés.2012. júl. 30. 13:03
1/19 anonim válasza:
másfél óra. ha nincs díszítés, és jó a vendég körme, 1ó.10p. max.
2/19 anonim válasza:
Nekem az esküvőmre csináltak, de az tartott vagy 5 órán keresztül. Viszont nagyon szép és tartós lett, több mint 1 hónapig bírta.
3/19 anonim válasza:
Ha öt óra hosszáig tartott, akkor az nagyon hosszú lehetett, extra díszítéssel. :)
4/19 anonim válasza:
Nekem is másfél óra, de ha nem problémás a vendég körme, és nemn kér bonyolult díszítést, akkor kb. 1 óra 15 perc.
5/19 anonim válasza:
Nem, teljesen szolíd díszítésem volt, és gyöngyházfényű lapocskák voltak a köröm fehér részénél, plusz a gyűrűsujjaimon volt 3-3 rózsaszín kövecske.
Nem szeretem a túldíszített és túl hosszú körmöket.
Kezdő csinálta, de nagyon tehetséges. Nincs amúgy viszonyítási alapom, mert amúgy nem hordok műkörmöt, de nekem nagyon tetszett, mert ünnepélyes volt és mégis szolíd, nem az az agyoncsicsázott, indázott borzalom amit némelyik nő hord.
De az 5 óra elég hosszú volt, az tény:)
6/19 A kérdező kommentje:
akik 1.5 óra alatt végeznek csiszológéppel dolgoztok?
2012. aug. 6. 13:05
10/19 anonim válasza:
ne haragudjatok,h idepofátlankodtam.Csak érdeklődni szeretnék h érdemes műkörmösnek elhelyezkedni mellékállásba?Jó a kézügyességem.Magamnak már fél éve csinálom a műkörmöt.És nagyon szeretném csinálni.Fogékszert é fogfehérítést csinálok a főállásomban a fogászatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!