Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a megoldás a száraz szájra?

Mi a megoldás a száraz szájra?

Figyelt kérdés
a szám folyton kiszárad. mindig nyaltam, de olvastam h a nyál savas, igy még szárazabb lesz. nemszeretem ajakápolóval kenni, mert az rúzzsal együt...nem szép látvány. hallottam hogy fogkefével kell dörzsölni h beinduljon a vérkeringés, de az is csak egy kis ideig tart, idebent. ha kimegyek, ronda cserepes lesz! HELP
2007. aug. 22. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy kellemetlen a rúzzsal az ajakápoló, de a cserepes száj elég csúnya, főleg rúzsozva!

Kend a szád valami patikában kapható, lehetőleg kammillás ajakálpoóval. A labellót, meg a márkás és drága vackokat felejstd el, semmit se érnek.

Kérj a gyógyszertárostól, jobb és olcsóbb. Lefekvés előtt, és ha otthon vagy kend vele a szád, ha már napközben nem akarod.

Rúzsból pedig olyat vásárolj, ami hidratálós, vagy egyéb ápoló kivonatokat tartalmaz. Ebből érdemes márkásat venni.

2007. aug. 22. 15:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ejszakara oliva olajjal bekenni vekonyan
2007. aug. 22. 15:17
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Ezzel sajnos így vagyok én is. Mindenféle ízű labellom volt már semmit sem értek csak a pénzem fogyott. Használtam patikásat akármilyet, de az igazság az ha nem kenem 5 percenként cserepes. Most nincs nekem se ráadásul kifújta a szél( ebben a melegben ) Nem tudom milyet vegyek. Szóval ha szép szájat akarsz kenjed éjjel-nappal akkor helyre jön, de amint kihagyok 1 napot már annyi neki.
2007. aug. 22. 19:12
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Mézzel kend be, lehet hogy sokan nem szereik, de nagyon puha és szép lessz a szád. a fogkefe kidörzsöli, a labello sokat segithet. és Használhatod a labellot ruza alá, SŐTT, kell is mert NGAOYN SOK RÚZS amire ráirják hogy hidratá nagyon száritja az ajkakat. vagyél szintelen vagy picit piros , vagy enyhe szinű labellot, vagy ajakápolot, kend be vele vékonyan a szád, és arra a ruzst, hidd el, nem fog száradni a szád. és ha cserepes a szád, azt NEM SUABAK TÉPKEDNI, VAGY RÁGNI ha izgulsz sem, vagy unatkozol, sajnos elég sok embernek ez a szokása...
2007. aug. 23. 09:19
 5/9 anonim ***** válasza:
46%
csókolózz sokat:D:D:D
2008. márc. 19. 17:07
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
jajj, képzeld, nekem ez volt a problémám, úgy tavaly októbertől, egész idén márciusig ( gondolhatod, kellemes volt tablófotózáson cserepes szájjal) és mindent kipróbáltam, méztől kezdve, fogkefén át, a krémekig, de egy valami használt: az alkohollal való lefertőzlenítés! eleinte csípett, meg kb. 3 használat után láttam a hatását,de azért jó az alkohol, mert lefertőtlenít, és ha van bacid, azt kiűzi a szádból! csak vigyázz, ne dörzsöld túl sokáig, mert kicsípi! egyébként én utána bekentem egy olyan krémmel, ami nedvesít! rem. tudtam segíteni!
2008. máj. 25. 08:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt hallotam h. kenj napont 3szo mézet a szádra de akár labellot is használhatsz
2008. szept. 27. 15:25
 8/9 anonim válasza:
100%
szia figyelj ezt nem viccből mondom anya patikus és vazelint hozott haza szerintem nem gáz ha estére bekened vele... nagyon hatásos az nem baj ha a barátaidnak nemmondod el lehet kinevetnek...
2010. okt. 12. 22:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Méz az remek választás, előtte radírozd le a szád( cukorral is le tudod radírozni)

Válassz olyan rúzsokat, ami hidratál is. Ilyenek pl a Kate Moss rúzsok.

Egyébként rúzs alá simán tehetsz ajakápolót, sokkal szebb az összhatás így. Viszont cserepes szájat ne rúzsozz!

A Carmex az, ami nagyon jó ajakápolók közül! Labellokat felejtsd el, semmire sem jók. Az Oriflame-nak van még jó tégelyes ajakápolóra.( többféle ízesítésben, egyébként ez univerzális,bármire használható)

2017. jan. 7. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!