Hogy lehet ez? Lehet ezen változtatni?
Nem tudom, hogy jó-e a téma, de mindenkép szeretném feltenni ezt a kérdést. Szóval az van, hogy 14 éves vagyok, és az alakom olyan, mint egy kisbabáé. Tehát lapos a mellem, teljesen, kb úgy egy cm-re "jön csak ki". Elég sovány vagyok, gondolom, ezért nem fejlődött még ki, de az a baj, hogy ha próbálok hízni kicsit, hogy egészségesen gömbölyű legyek, minden a hasamra megy, és megint csak babaalakom lesz. Nem lehet ezen változtatni? Szóval hogy legalább a zsír a mellemre menjen, vagy valami. Kérlek, ne írjatok bunkó válaszokat, mert engem nagyon zavar az alakom, nemsokára 15 éves leszek, és nagyon aránytalan így az alakom. A koromhoz képest is, meg úgy egyébként is, hogy gömbölyödik a hasam, és lapos a mellem.
Kérlek segítenétek?
Megköszönném a tanácsokat, vagy bármit.
harmadik: ó, hát remélem, hogy azért nem ez lesz velem. mindig azt mondják, hogy biztos majd fejlődöm, de én meg minidg azt kérdezem: "mi van ha nem?" sokszor látok olyan felnőttet, akinek olyan az alakja, mint nekem.
negyedik: köszönöm, ez biztató, remélem akkor, h mihamarabb megjön:)
köszönöm mindenkinek a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!