Szerintetek milyen frizura illene hozzám? (Kép)
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy új szemüveget (akkorra készült el), és azt szeretném kérdezni, hogy milyen frizura állna jól hozzá.
Olyat szeretnék, amiért nem kell órákkal hamarabb felkelni azért, hogy kinézzen valahogy. Olyat, hogy csak átfésülöm és jól néz ki. (:
Most gyorsan csináltam magamról képeket:
Előre is köszönöm! (:
14/L
2012. júl. 28. 16:35
11/21 anonim válasza:
Aha, nekem is nagyon tetszik. :D
14/F
12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm. (:
2012. júl. 28. 18:35
16/21 anonim válasza:
szerintem jó így, am tetszel:D
17/21 A kérdező kommentje:
Hát köszi a bókot, de én még is újítani szeretnék valamit a frizirámon. Új szemüveg, új stílus, új alak, új iskola, ùj társaság... és új frizura ^^ Már csak ez az egy dolog kellene. (:
2012. júl. 29. 23:57
18/21 anonim válasza:
én a helyedben kipróbálnék vmi rövidet/vállig érőt sztem jol álna
19/21 anonim válasza:
20/21 anonim válasza:
Szia :) hát sztem először kellet volna egy olyan kép is ahol kivan engedve a hajad .. mert így csak saccolni lehet h milyen hosszú .
Sztem ritkítsd,tépesd meg kicsit mert úgy látom sűrű a hajad aztán sztem a végéből max csak a töredezett részt vágasd le . Sztem a szín maradhat mert szép sötétbarna szemed :) A hajformád pedig most divat a lefele hosszabbodó :)
De ez csak az én véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!