Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van itt 20 év feletti aki még...

Van itt 20 év feletti aki még mindig nem elégedett magával?

Figyelt kérdés
Mert én egy ideje abban a hitben ringatom magam,hogyha majd 20 leszek sokkal jobban fogok kinézni,mint ahogy most,de ha netán nem,akkor nem is tudom mihez fogok kezdeni..:/

2012. júl. 28. 11:21
 1/3 Sunshinegirl77 válasza:

Ha valaki betölti a 20.életévét, attól mert kerek szám, semmi sem fog változni. Ami nem tetszik, azon változtass, amin pedig nem tudsz, azt fogadd el.

Én 19 éves vagyok, bár ilyen súlyos önértékelési problémáim nem voltak, de én elfogadom magam :D

Csak a pozitívumokat kell meglátni magadban, és akkor majd mások is elfogadnak, ha te is elfogadod önmagadat :) Sok sikert :)

2012. júl. 31. 10:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem a 20 a lényeg,írtam is,hogy a 20-as év felettiek,mert hát 23 éves korban végleg befejeződik a növekedés meg minden,de azért köszi
2012. júl. 31. 11:54
 3/3 Sunshinegirl77 válasza:
értelek, fogadd el önmagad, mert a kisugárzás a legfontosabb :)
2012. aug. 3. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!