Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el anyunak és...

Hogyan mondjam el anyunak és a nővéremnek?

Figyelt kérdés
A nővérem nekem adott néhány kinőtt melltartóját, amikor csak egyedül voltam itthon felpróbáltam és jó, de hogyan mondjam meg anyunak, hogy melltartót szeretnék hordani?

2012. júl. 26. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez nem szégyen, a természet és az élet rendje. Csak állj oda anyukád elé mikor kettesben vagytok és mondd el neki! Bátorság! (:
2012. júl. 26. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? 11 évesen ne hordj melltartót és 13 éves korom óta hordok az előtt csak cicifix-et és sportmelltartót. amúgy szerintem úgy kéne hogy pl. mentek a boltba elmentek a fehérneműs részleg előt és akkor hogy : anya hordhatnék már melltartót?
2012. júl. 26. 17:22
 3/8 anonim válasza:

szerintem ráérsz még a mtartó hordással, ha felnőssz hordhatod még hosszu-hosszu..... évekig.

én pl. anyumnál simán rákérdeznék vagy elmondanám.

2012. júl. 26. 17:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Jah am azt is megírom, hogy 13 éves vagyok :))
2012. júl. 26. 17:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Sosem értettem, hogy ezen mi olyan nagy dolog. Menj oda Anyukádhoz, és mondd meg neki, hogy "Anya, szeretnék melltartót hordani". Meg fogja érteni. :)
2012. júl. 26. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Vagy ne is mondd meg. Ha már nővéred neked adta egyszerűen kezdd el hordani.
2012. júl. 26. 18:35
 7/8 anonim válasza:
mond el bátran nem szégyen ö az anyukád nem fog ki röhögni meg nem fogja azt mondani ad nekem azt a melltartot mer nekem jobban áll :D
2012. júl. 26. 19:00
 8/8 anonim válasza:
Anya a nővérem nekem adta néhány kinőtt melltartóját és felpróbáltam, jó lett hordhatom? kérdezd ezt :) 14/l
2012. aug. 3. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!