Szerinted megéri automata karórát venni?
Kinéztem magamnak egy Tissot órát. Az automata kb. 20 ezer forinttal drágább, mint a kvarc változata.
Illetve azt is megkérdezném, hogy mennyire biztonságos az Óraparadicsom webáruház?
Előre is köszönöm a válaszokat.
25/n
Szerintem érdemes, ha nem gond a pénz, akkor válaszd az automatát.
A webáruházat nem ismerem.
Attol fugg..
Ha rendszeresen hordod, tehat majdnem minden nap, valamint nem gond, hogy 5-6 evente szervizeltetni kell, vedd meg nyugodtan.
En spec quartz orat nem vennek sosem, bar en oragyujto vagyok.
Köszönöm a válaszokat.
Igen, minden nap hordok órát. Úgy vagyok vele, hogyha már költök rá, akkor az egy minőségi darab legyen, mert nem egy-két évig akarom csak hordani.
A szervizelés milyen költséget jelent?
Köszi.
Nem olcso. Az automata orak nagyon sok mozgo alkatreszt tartalmaznak, ezeket tisztitani, olajozni kell 5-6-7 evente, kulonben a beszaradt olaj gondot okozhat.. Vagy egyszeruen olaj nelkul elkezd kopni a szerkezet.
Egy ilyen szerviz ara orastol fugg, 10-20-30 ezer, attol fugg, mennyire lehuzos. Pl a Rolexemet markaszervizben 60ezerert tisztitjak, az orasom 20ezerert megcsinalja ugyanezt.
Amugy noknek altalaban a kvartz orakat szoktam javasolni:)
Miért a quartz órát ajánlod inkább nőknek?
Köszi!
Nem feltetlenul csak a noknek..
Azert, mert ha lerakod, nem hordod es lejar a jarastartaleka az oranak, bizony megall es allithatod be ujra. Ez a jarastartalek 24-36-48 ora szokott lenni amugy.
Tehat egy automata orara azert figyelni kell, "egyutt kell vele elni". Kezdo komolyabb oranak ezert nem szoktam javasolni, plane alkalmi oranak.
Quartz ora: 1-2 evente elemcsere es ennyi.
Az mas kerdes, hogy egy automatanak meg a jarasa is szebb:)
Szia:)
Szivem szerint mindkettot ajanlanam.
Ami fontos es mindket oranal teljesul, hogy zafirkristaly az uvege.
Rendkivul ellenallo a karcokkal szemben..
Beszelek ismerosommel, o az itthoni forgalmazo, rajta keresztul, ha van raktaron, olcsobban hozzajuthatsz.
Teljesen legalis, garancias stb:)
Köszönöm szépen :)
Várom a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!