Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerinted megéri automata...

Szerinted megéri automata karórát venni?

Figyelt kérdés

Kinéztem magamnak egy Tissot órát. Az automata kb. 20 ezer forinttal drágább, mint a kvarc változata.

Illetve azt is megkérdezném, hogy mennyire biztonságos az Óraparadicsom webáruház?

Előre is köszönöm a válaszokat.

25/n

2012. júl. 26. 14:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes, ha nem gond a pénz, akkor válaszd az automatát.

A webáruházat nem ismerem.

2012. júl. 26. 14:58
 2/10 anonim ***** válasza:

Attol fugg..

Ha rendszeresen hordod, tehat majdnem minden nap, valamint nem gond, hogy 5-6 evente szervizeltetni kell, vedd meg nyugodtan.

En spec quartz orat nem vennek sosem, bar en oragyujto vagyok.

2012. júl. 26. 15:02
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igen, minden nap hordok órát. Úgy vagyok vele, hogyha már költök rá, akkor az egy minőségi darab legyen, mert nem egy-két évig akarom csak hordani.

A szervizelés milyen költséget jelent?

Köszi.

2012. júl. 27. 10:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem olcso. Az automata orak nagyon sok mozgo alkatreszt tartalmaznak, ezeket tisztitani, olajozni kell 5-6-7 evente, kulonben a beszaradt olaj gondot okozhat.. Vagy egyszeruen olaj nelkul elkezd kopni a szerkezet.

Egy ilyen szerviz ara orastol fugg, 10-20-30 ezer, attol fugg, mennyire lehuzos. Pl a Rolexemet markaszervizben 60ezerert tisztitjak, az orasom 20ezerert megcsinalja ugyanezt.

Amugy noknek altalaban a kvartz orakat szoktam javasolni:)

2012. júl. 27. 11:49
 5/10 A kérdező kommentje:

Miért a quartz órát ajánlod inkább nőknek?

Köszi!

2012. júl. 29. 13:19
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem feltetlenul csak a noknek..

Azert, mert ha lerakod, nem hordod es lejar a jarastartaleka az oranak, bizony megall es allithatod be ujra. Ez a jarastartalek 24-36-48 ora szokott lenni amugy.

Tehat egy automata orara azert figyelni kell, "egyutt kell vele elni". Kezdo komolyabb oranak ezert nem szoktam javasolni, plane alkalmi oranak.

Quartz ora: 1-2 evente elemcsere es ennyi.

Az mas kerdes, hogy egy automatanak meg a jarasa is szebb:)

2012. júl. 29. 13:32
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat. Látom nagyon értesz az órákhoz, így szeretném kikérni a véleményedet azokról az órákról, amiket kinéztem magamnak:

A quartz óra:

[link]

Az automata óra:

[link]

2012. aug. 1. 11:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia:)

Szivem szerint mindkettot ajanlanam.

Ami fontos es mindket oranal teljesul, hogy zafirkristaly az uvege.

Rendkivul ellenallo a karcokkal szemben..

2012. aug. 1. 13:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Beszelek ismerosommel, o az itthoni forgalmazo, rajta keresztul, ha van raktaron, olcsobban hozzajuthatsz.

Teljesen legalis, garancias stb:)

2012. aug. 1. 13:06
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

Várom a válaszodat!

2012. aug. 2. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!