Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet tudni, hogy miért...

Lehet tudni, hogy miért bámulják az embert?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ugye egy jó nőt vagy egy jóképű férfit sokszor megbámulnak az ellenkező nem tagjai (is) utcán, szórakozóhelyen, bárhol. De egy általatok rondának, "érdekesnek" talált embert is ugyanúgy néztek, mint egy szépet? Vagy meg lehet különböztetni, hogy most kit miért bámulnak? Honnan tudja az ember, hogy most épp miért nézik? Azért mert valamit kifogásolnak rajta, ruháját, valamelyik testrészét, vagy azért mert tetszik valami az illetőnek.

Köszönöm a válaszokat előre is!

2012. júl. 26. 11:28
 1/3 Dorka970614 ***** válasza:

Én nem tudom, de nagyon idegesítő. Legalábbis én nem tartozom azok közé, akiknek ez bejön.., mármint az más, ha az ellenkező nem néz meg, de mikor lányok/nők bámulnak a képembe, áhh frászt kapok tőle..kíváncsi lennék ilyenkor mi jár a fejükbe. Én a helyes pasikat szoktam megnézni legtöbbször. :D

15/L

2012. júl. 26. 11:30
 2/3 anonim ***** válasza:
49%

Hogy a kérdésedre válaszoljak.

Mindenki megbámulja a másikat függetlenül attól hogy férfi vagy nő szép vagy csúnya az illető(aki azt mondja nem bámul az hazudik)

Nem lehet tudni hogy ki mit gondol amikor megbámulja a másikat,mégpedig 2 okból is.

1. senki nem tud mások gondolataiban olvasni

2. A szépség relatív, így nem tudhatod,hogy téged azért néznek-e meg mert szépnek tartanak vagy azért mert csúnyának..

De bizonyos apró jelekből lehet következtetni,hogy jó érzéssel vagy rossz érzéssel bámulnak meg. Nagyon sok ember észre sem veszi hogy az arcára is kiül a gondolata.

2012. júl. 26. 11:48
 3/3 anonim ***** válasza:
ez egy alap emberi tulajdonság szerintem.ez úgy ösztönösen jön.ha mondjuk te jönnél velem szemben az utcán,akkor megnéznél.megnézed,hogy kik vannak körülötted,hogy néz ki,milyen a ruhája,sovány,vagy egy kicsit húsosabb.persze biztos néznek azért is,mert van,akinek tetszel,vagy éppen felkeltette a figyelmét a ruhád,hajad,stb..velem is így van,mindig néznek,mind a két nem egyformán.mondjuk azzal már én sem vagyok kibékülve,amikor a r.bik olyan gyilkos tekintettel néznek rám.:D akkor egyenesen neki mennék az illetőnek.de van aki flegma és elmegy melletted,hogy rád sem néz.
2012. júl. 26. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!