Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem nagy probléma ez egy...

Nem nagy probléma ez egy ezüstgyűrű esetében?

Figyelt kérdés
Nemsokára lesz a barátnőm születésnapja, és egy ezüstgyűrűt vettem neki ajándékba, amibe majd gravíroztatni is fogok, tudom, mennyire szeretne egyet. Azonban titokban megtudtam a barátnőm gyűrűméretét, és mint kiderült, túl kicsi, így elvittem tágíttatni. Sikerült is a megfelelő méretig, azonban a tágítás miatt maradtak apró karcolások, és kicsit sötétebb sávok a gyűrűn, illetve a gyűrű belsején még két apró horpadás is van. Ez nem gond szerintetek? Nem feltűnő egyik hiba sem, de egy tökéletes gyűrűt akartam adni neki, félek, hogy így úgy néz ki, mint ami használt vagy nem új...
2012. júl. 25. 22:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Régebben én is megcsináltattam egy ezüst ékszert amit kölcsön kaptam nyakláncot mert összegabalyodott,erre aki megcsinálta mintha rátapostak volna úgy nézett ki ahogy megcsinálta nagyon ronda volt, tök gáz volt így visszaadni.Szerintem vidd vissza és kérdezd meg hogy ezzel a hibával lehetne-e valamit kezdeni mert ajándékba lesz és nem erre számítottál! Remélem a barátnőd örülni fog neki!:)
2012. júl. 26. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!