Mit gondoltok egy ilyen tetoválásról?
Hasamra szeretnék,kissé oldalra egy kis csillagot tetováltatni, ilyet:
Ez jól nézne ki? Mennyire fájna? sosem volt még tetoválásom

ez 1 légypiszok:)
oké lehet kicsi, de abba is vannak kreativabb minták ez nem igen vall 1éniségre, sztem vmi olyat tetkozz ami fontos számodra(nekem egy cirádás 9.esem van, nem tul nagy, de a 9es jelent vmit nekem, sztem olyat válassz ami jelent vmit...)bár lehet eza csillag is: talán te lettél a megasztár és ezért?) ja bocs, nem okoskodni akarok, csak tanács mert sztem akk jo egy tetko ha története is van:P

adok 1-2 tippet, ha érdekel az ezotéria akkor pl horoszkópod jelét amik ilyen kicsikék, nem maga az csillagjegy mint pl: egy egész kos ha pl kos vagy, hannem csak az emblémája...
vagy én azért döntöttem a 9esnél, mert az az én személyi számom(karmikus számom)ezt mindenki ki tudja magának számolni...és akkor ezt a kilencest olyan szép cirádás futó virágokkal lett megformálva és fekete...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!