Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan készül a tetoválás?

Hogyan készül a tetoválás?

Figyelt kérdés

a lábszáramra szeretnék egy ilyen tetoválást: [link]

szerintetek mennyire fog fájni, és meddig tartana az elkészítése?

elég nagy a fájdalom tűrő képességem, és nem félek a tűtől, de ettől az ismeretlentől kicsit tartok.

ja és szerintetek mennyibe kerülne?

2012. júl. 24. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:

odamész a westend oldalmenüjébe, ott van hogy videók, ott a tetoválós videókat egyből ki fogod szúrni, így látni fogod, hogy hogyan készül.

A tetoválás nagyon fáj, legalábbis nekem fájt, igaz nekem a mellem alatt van egy kis felirat, nem tudom, hogy lábszáron milyen lehet.

És úgy kb 10-15 ezer lehet egy ilyen, nekem 7ért csinálták a mell alattit

2012. júl. 24. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez kb 1-1,5 óra lehet,és 15.000 körül.Lábszáron csak olyan mintha birizgálnának...egyáltalán nem fáj.
2012. júl. 24. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
nem fáj az!!kellemeset fogsz csalódni nem fáj.de ne ezt tetováltasd ez tömegcucc inkább vmi szép feliratot vagy valami személyeset amit csak te értesz hogy miért van odarakva.
2012. júl. 24. 19:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én tele vagyok varrva rendesen lány létemre,de egyik sem fájt,egyedül a mellkasomnál 2 és fél óra után kicsordult a könnyem.De nem volt vészes.A többi helyen meg se éreztem szinte.
2012. júl. 24. 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:

nekem se fájt eddig egy sem, mikor a bal kulcscsontomnál varrtak (madarak) a jobb könyököm bizsergett :)

a minta szép, de tömeg

lábon sztem sem fájhat, pláne kívülről

2012. júl. 24. 22:58
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem teli van varrva a karom, és a mellkasom, és nem fájt egyik sem, bár én nagyon jól bírom a fájdalmat.

ez egy tucat tetkó, nem ajánlom, csináltass egyedit, azért az esetleges szenvedés is megéri

2012. júl. 25. 11:16
 7/8 anonim ***** válasza:
ja hallgass ránk ne ezt varrasd :D
2012. júl. 25. 18:33
 8/8 A kérdező kommentje:
pedig ezt fogom
2012. júl. 25. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!