Kövér vagy husi kategória? (kép)
Figyelt kérdés
fogyózok, már sikerült jó pár kilót leadnom, de még szeretnék is...
tudom, hogy nem vagyok vékony, de ez még mindig a kövér kategória, vagy már inkább husinak mondanátok?
2012. júl. 24. 12:15
12/40 anonim válasza:
A másik kérdésben a csajnak szőke haja volt,és Iphonja,szóval kár letagadni,kár,hogy törölték a kérdést..
13/40 A kérdező kommentje:
hát, örülök, hogy csak én létezem szőke hajjal és iphonna, de kezdek kíváncsi lenni, miről van szó
7 évet verseny és 2 évet néptáncoltam, van rajtam izom bőven, csak sajnos elfedi a zsír... :(
a vádlimon mondjuk látszik rendesen, csak ezek nem olyan képek, amik kiadják :)
2012. júl. 24. 13:50
14/40 anonim válasza:
ja,azt kihagytam,hogy pont olyan alakja volt,mint neked,de mindegy,hagyjuk is,úgyis tagadni fogsz a végsőkig :D
15/40 A kérdező kommentje:
jó ezen nem fogok leállni vitatkozni.
2012. júl. 24. 14:25
17/40 anonim válasza:
Ez szerintem husi, de jól néz ki, még egy kis fogyás, és tökéletes.
18/40 anonim válasza:
Szeintem kicsit meg van ereszkedve a bőröd :S
19/40 A kérdező kommentje:
hát azzal nem tudok mit kezdeni. sokat fogytam már, ennek ez a következménye, megereszkedik a bőr...
2012. júl. 24. 16:58
20/40 anonim válasza:
hát én nem tudom miről beszél itt mindenki, sztem baromi jól nézel ki, pontosan az esetem vagy. a feneked lehetne formásabb, de ezt leszámítva, nagyon csini vagy!!
24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!