Pécsiek! Inferno tatto? Véleményekre vagyok kíváncsi
akár pozitív akár negatív.
Nem vagyok pécsi, de végignéztem a facebookon a munkáit.
Nem tetszenek, szerintem nem dolgozik szépen.
2012. júl. 24. 09:36
én sem vagyok pécsi, én is megnéztem a munkáikat, és szerintem se dolgoznak szépen.
én biztos nem mennék oda.
2012. júl. 24. 10:24
Inkább menj a Tribal tatto-ba na ott nagyon szépen dolgoznak, nekem nincs de ismerősömnek igen és eszméletlen szép lett :) a Citromutcában találod meg őket :)
2012. júl. 24. 11:43
4/12 A kérdező kommentje:
Na ja én is facebookon nézegettem a munkáit és túlságosan nem voltam elragadtatva. Viszont Tribalba voltam már bent és azt mondta a csaj hogy mellkasra nem szokták elvállalni. + egy elég inkorrekt árat is mondott hozzá. Azért gondolkodtam inferno tattooba. Végülis csak egy kis szöveg lenne meg két csillag. Nem hiszem h azt nagyon el lehetne rontani. Az olyan jellegű munkái sztem egész korrektek. 20/L
Hát ha már tetoválást akarsz szerintem inkább várj és rakj még hozzá pénzt és egy rendeset csináltass mert ha nem lesz jó akkor egy életen keresztül bánni fogod
2012. júl. 24. 12:31
szerintem a tetoválás az olyan dolog amin nem érdemes spórolni.
nekem is van két 7 cm-es tetkóm mindkét alkarom belső felén.
egy pesti szalonban csináltattam őket 18ezer forintért.
lehet, hogy soknak tűnik, de a minőséget meg kell fizetni még akkor is ha aránylag kis mintáról van szó.
nem azt mondom, hogy a drága tetoválás sokkal jobb, mert lehet olcsón is szépet igényeset csinálni, de ebbe a szalonba a képek alapján be nem mennék, még akkor sem ha egyszerű mintáról van szó. de persze rajtad múlik, hogy döntesz.
2012. júl. 24. 12:39
7/12 A kérdező kommentje:
Van egy másik tetkós is infernotól pár méterre. Tomzone tattoo. Most néztem a honlapját. Hát elég jó mit ne mondjak :D Lehet oda megyek. Bár biztos hogy ott drágább is lesz. De az nagy igazság hogy ez olyan dolog amin nem szabad spórolni. 16 ezer forintom van amit ebbe belefektetnék. kb 11 cm a szöveg + két kis csillag. Na lehet egyik nap bemegyek és megkérdezem.
Na a Tomzone tényleg nagyon jó, oda érdemes menned, ha többet mondana esetleg, akkor inkább spórolj és várj vele. A pici tetkót is el lehet rontani ám.
2012. júl. 24. 13:56
na a Tomzone-ba mennék :)) ez tényleg jó helynek tűnik és szép munkák is vannak.
sok sikert :)
2012. júl. 24. 14:37
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi :) És köszi h lebeszéltetek az infernoról :D Szeretném ha egy szép és igényes tetoválás díszelegne rajtam életem végéig :D
Kapcsolódó kérdések: