Levágassam a hajam (természetes göndör)!? (bővebben lent)
Most pontosan ilyen a hajam természetesen(a hossza is):
De igazából már meguntam és újítani szeretnék, ilyenre gondoltam hogy továbbra is tudjam göndören hordani(csak a hosszán szeretnék változtatni:
Csak egyszerűen nem merem levágatni, mert mindenki mondja, hogy milyen szép meg, hogy mennyire szerencsés vagyok ...
Szerintetek le vágassam, jobban vagy rosszabbul fogom magam érezni emiatt?Köszönöm a válaszokat!!!:)
Ha tényleg változtatni szeretnél, és a vágást találod a legmegfelelőbb megoldásnak, tedd meg! Meglehet, hogy a vágás után jobban göndörödik majd a hajad, és kicsit felugrik is, dúsabbnak tűnik majd.
Nekem is hasonló hajam van, bár nem ennyire szépen hullámos, inkább olyan össze vissza. Viszont régebben én is lenyírattam ilyen válligérőre, nagyon szerettem úgy hordani, s nem kellett többet foglalkoznom vele, mint amikor hosszú volt. Ha szerencsés vagy, neked is szépen beáll röviden is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!