Sok kerdesem lesz es leirom lent. Bunkok kimeljenek ok?
1.:ha szeptemberig hasznalok ricinusolajt addigra jol megnonek a szempillaim?
2.:Miyen kremet ajanlotok ha a szemem alatt picit fekete?
3.:59kilo vagyok es szeretnek kb 50 lenni mit csinaljak?
4.:Szerintetek melyik a legjobb fogkrem ami 2 honap alatt tenyleg feherre "varazsolja"?
5.:Melyik a legjobb,tartos parfum ami olyan edes,"romantikous illatu?....
6.:Hogyan csinaljam meg a labkormeimet hogy szebbek legyenek...(kemenyek,nagyon picit sargak es lassan nonek...)elore is koszi:))
1. hát nőnek talán, de inkább erősödik.
2. ha örökölt karikák, akkor korrektor. ha időszakos, akkor hideget tegyél rá, mondjuk egy jéghideg coca-colát (nyilván üveggel:D)
3. ahogy egyeske megírta
4. ilyet nem ismerek, én szódabikarbónáztam és rágóztam rendszeresen mellette
5. playboy play it sexy édes, de nem tudom, kinek mit jelent a romantikus, számomra inkább elegánsabb
6. a lábkörmök mindenkinek lassan nőnek. sárgának azért sárga, mert vagy gombás, vagy túl sokat lakkoztad és megfogta. hagyd pihentetni, ha nem muszáj, ne lakkozd. plusz pedikűrözz hetente egyszer.
1. A szempilla minősége éppúgy örökölt, mint pl. a hajadé. Vannak apró trükkök, de csodát semmi nem tesz.
2. Valamilyen szemkörnyékápolót, pl. Alverde szemvidítófüves krém, vagy golyós, hűsítő Nivea ápoló.
3. Mozgás, sok nyers zöldség-gyümölcs, sovány húsok és hal, semmi nasi.
4. Itt sincsenek csodák. Van fogorvosi fehérítő kezelés. Nekem az elektromos fogkefe és a Sensodyne fehérítő fogkrém valamennyit fehérített, de a fogak színe is genetikus...
5. Nincs tuti recept, mindenkin már a tartós, hiszen ez bőrtípus függvénye. Megoldás: rendszeresen el kell menni drogériába, és mindkét csuklódon egy-egy illatot felraksz, ami tetszik. Aztán figyeled, melyik lesz tartós.
6. Ha kemények és sárgák, akkor ki kéne deríteni, nem gombás-e a körmöd, ezt bőrgyógyász tudja megnézni. Ha nem, akkor egyszerűen csipesszel vágd rövidre, esetleg reszeld le, és húzd át pl. bézs körömlakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!