15 éves lány vagyok és most megyek először szoliba és nem tudom hogy ott le kell vetkőzni teljesen vagy bugyiba kell befeküdni?
Nyáron miért kell szolizni?? De tényleg??
XD A nap nem menő..? Ezen jót röhögtem :D
Biztos mert ingyen van.. XD
Álló szoliban jobb bugyi nélkül,mert akkor egyenletesen barnulsz,fekvőben nem ajánlatos,mert összeszedhetsz valami fertőzést.
Napon viszont szebb színed lesz,egészségesebb és ingyen van.
Szuper hogy van miből válogatni :)
Többen is írtátok, hogy a fertőzésveszély miatt csak álló szoliba célszerű meztelenül menni. Ezzel nem értek egyet. Előírás, hogy minden szolárium mellett legyen fertőtlenítő spray és törlőkendő. Tehát mielőtt beállsz vagy befeküdsz a gépbe lefertőtleníted magadnak a gépet. Egyébként jobb helyeken (több szoliban is jártam már), amikor kijössz a fülkéből a dolgozó bemegy és lefertőtleníti a gépet. Ennek ellenére én amikor bemegyek a fülkébe, mindig fertőtlenítem a gépet és így meztelenül fekvő szoliba szolizva sem kaptam el semmit.
Tehát, ha körültekintő és elővigyázatos az ember, akkor a fertőzésveszély minimálisra csökkenthető fekvő szoliban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!