Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha semmi kisugár...

Mit csináljak ha semmi kisugárzásom sincs?

Figyelt kérdés

Olyan szürke kisegér típus vagyok,a hajam barna,a szemem is barna,szemüveges vagyok,kisit teltebb,főleg fenék comb részen.Itthon mindig macóba,meg kinyúlt pólóba vagyok,mert az a legkényelmesebb.Ha elmegyek vhova akkor általában csinosabban öltözök fel,meg kihúzom a szemem,de így is átlagos vagyok.Sajnos az arcom nem a legszebb,tág pórusú,pattanásos,mitesszeres:(

15/l

2009. júl. 14. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
48%

"hajam barna,a szemem is barna"---> Szerinted a barna hajú, szemű lányoknak nincs kisugárzása? LOL

"szemüveges vagyok"---> És?

"Itthon mindig macóba,meg kinyúlt pólóba vagyok,mert az a legkényelmesebb." ---> Miért , ki nem? Szerinted akinek van kisugárzása , az otthon csinosan ltzkdik? És mi az összefüggés a kinézet és a kisugárzás között?

"Ha elmegyek vhova akkor általában csinosabban öltözök fel,meg kihúzom a szemem,de így is átlagos vagyok."---> No comment...

2009. júl. 14. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A kisugárzás az egyéniségből fakad,ezért ne sodródj az árral,hanem legyél kreatív.találj ki új trendeket,új sminket,és ne viseld,hanem diktáld a divatot!

Na jó ez kicsit túlzás,de szerintem a kisugárzás nem attól függ,hogy mien a sminket,hanem hogy hogyan viselkedsz másokkal,vagy bizonyos helyzetekben.

Amúgy meg 15 évesen szerinted ki nem pattanásos?? :-)

2009. júl. 14. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

gondjaidra a megoldás:

szemüveg helyett kontaktlencse

járj kozmetikushoz, h szép legyen a bőröd

ha fogyni akarsz, akkor meg érdemes esténként kocogni vagy futni. Jó idő van, és ha még valaki megy veled, élveznii is fogod :)

2009. júl. 14. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:
34%

ezeknek a fele olyxan provbléma, amiért ha tennél is vmit, és nemcsak sopánkodnál,. akkor nem lennének.

pl kezdj el fogyózni.

ápold az arcod.

ezek mind mind olyan dolgok, amik ellen lehet tenni, és ezáltal az önbizalmad is több lesz, és egyre kevésbé érzed majd magad szürke kisegérnek.

a szemüveg amúőgymeg lehet szexi is egy nőn, csak tudni kell viselni.

2009. júl. 14. 21:43
 5/9 anonim ***** válasza:
58%

21:25-ös vagyok

ugyanezek a problémáim voltak, annyi különbséggel, én vékony (sovány?) vtam.

DE: változtattam, és sikerült. megnéznek a pasik az utcán, bókokat kapok stb

találtam egy olyan barátnőt, aki segít nekem, ő idősebb, ő pedig abban segít nekem, h nem kell tökéletesnek lenni ahhoz, h vki sexy legyen.

2009. júl. 14. 21:54
 6/9 anonim ***** válasza:

haj: vágass fazont már ez fel tudja dobni az összhatást, menj el egy fiatal fodrászhoz és ő majd tudja.

a szemüveg nem gáz, de ha zavar akkor lencse

arc: en kozmetikushoz hanem bőrgyógyástzhoz menj nekem felirt egy krémet de mást enm szabadott ez idő alatt használnom és kb 3-4hónapon belül porcelán bőröm lett szinte:O

öltözködés: ha van olyan bnőd akinek tetszik az öltözködési stilusa hivd el magaddal vásárolni,h. segitsen

súly: fuss kb napi 3Xfél órát jó lassan alassu tempo fogyaszt és ezt még kéneyelmesen birod is(ha közben zenét hallgatsz elviselhetőbb)

figyelj h mit eszel ezzel kapcsban van sok tanács a neten nézz utána

plusz formáló torna (ami elg hatásos) youtube: van öt perced? mind3részt csináld meg naponta , nagyon hatásos

kisugárzás: az nem csak a külsőn mulik a legcsinosabb lánynál is előfordul h semmi karizmája, mosolyogj sokat, legyél kedves ebből áll a kisugárzás, bár ha nem érzed magad jola bőrödben, mint most ez nem megy, ehhez önbizalom kell, ezért csináld azokat amiket leitma..hajráé:D csak pozitivan!

2009. júl. 15. 16:32
 7/9 anonim ***** válasza:

*előző vagyok, vmit rosszul irtam: *ne kozmetikushoz hnem bőrgógyászhoz

és heti 3Xfuss ne napi:D

2009. júl. 15. 16:34
 8/9 anonim ***** válasza:
16:32 Mi a krémnek a neve?
2009. júl. 15. 16:55
 9/9 anonim ***** válasza:

az Differin

de vény nélkül nem kapható..igencsak ahsznos eltűntette a hegeket és megakadályozza ujabb patik képződését:)

mondjuk én annyira nem voltam durván pattanásos inkább csak Tzónába...aki nagyon durvűán az annak 6hónapos igen erős, de minden esetben hatásos gyógyszert irnak fel..és 1.re ha odamegy vki áltlában gyenge krémet kap, én 2Xmentem vissza mire végre megkaptama viszaonylag elég erős Differint ami végre használt...először csak gélt irtak fel..ami semmire nem jo..de kérvényezheted, hazudd azt h már használtad és akkor bevált csak már rég volt ezért szeretnéd ha azt irná fel...:)

2009. júl. 15. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!