Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a fél fizum...

Mit tegyek, ha a fél fizum kozmetikumokra megy el, de semmi sem segít az arcomon?

Figyelt kérdés

Vannak hegeim, nem sok de rossz helyen, pont a szemem alatti részen tágak nagyon a pórusok. Ezt semmivel sem tudom elrejteni, púderral sem... Meg pattanások is szoktak előjönni, néha azok a nagy bőralattiak is. Hegkezelő krémeket is vettem, vitaminos krémeket, szalicilsavas lemosót, bőrradírt is, meg még sok más cuccot... Házi praktikákat is próbáltam, mézes-olivaolajas krémet, próbáltam az élesztőpakolást, különféle gyümölcspakolásokat és zöldség (alma, uborka, paradicsom stb) egészségesebben táplálkozom... A fizum nem nagy, és igy is már felét költöm kozmetikai cuccokra. Semmi sem segít... :(((

Van valakinek valami jó tippje, amit még érdemes lenne kipróbálnom? Főleg a hegek zavarnak. Köszi előre is!

2011. okt. 10. 15:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezek gondolom mind vénynélküli vackok?

Menj el bőrgyógyászhoz, kozmetológushoz és majd ő felírja a megfelelő kezelést.

2011. okt. 10. 22:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Állítólag a mikrodermabrázió sokat segít a korábbi hegek eltüntetésében.

Az én kozmetikusomnál 3000 Ft 1 alkalom, eleinte hetente kell menni, majd elég havonta.

Már régóta ki szeretném próbálni, de csak akkor éri meg elkezdeni, ha utána jársz rendszeresen.

2011. okt. 11. 14:11
 3/3 anonim ***** válasza:
bőrgyógyász, valószinűleg valami belső dolog ha ezek nem tüntetik el, egy barátnőm nagyon pattanásos volt, elment orvoshoz az mindeféle sirupokat meg tablettákat javasol neki most se tökéletes de nagyon szembetűnő a változás
2011. okt. 11. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!