Melyik érné meg jobban? Valakinek tapasztalat?
Figyelt kérdés
Az Avon-ban most a Rare Gold parfüm ( nővérem szerint nagyon jó illata van) 4950ft helyett 2799ft. Viszont van még egy ajánlat. A Summer White kölni a SuperShock szempillaspirál és egy Glazewear áttetsző szájfény együtt 1999ft. Mindkét parfüm 50ml, melyik akció érné meg jobban? A szett az eredetileg 6500ft lenne, de a parfümnél nagy a minőségbeli eltérés?2012. júl. 19. 23:22
1/5 anonim válasza:
Szia.
Szerintem nem összehasonlítható a két illat. Ugye a Rare Gold az PARFÜM, míg a másik KÖLNI. A Rare Gold tartósabb, és most tényleg hihetetlen akciós.
Ja és míg az első az édesebb illat, a másik inkább frissebb.
Bár tényleg megéri szettben neked kell eldönteni melyik illat való inkább hozzád:)
2/5 anonim válasza:
Szia én személy szerint az utóbbit választanám mert nekem nem tetszik a Rare Gold parfüm.Szerintem túl tötmény persze ízlések és pofonok:)A Summer White kölninek friss,citromos könnyed nyárias illata van .A választás persze a tiéd.
3/5 A kérdező kommentje:
Közben meggyőztem magam, hogy nincs szükségem se szájfény,re se szempillaspirálra. Maradtam a Rare goldnál, amég ránem találtam egy másik leárazásra egy Salma Hayek parfüm, vagy is ő reklámozza. A veveToday Tomorrow Always Forever nagyon jó illata van szerintem:D
Köszönöm a válaszokat!:D
2012. júl. 20. 14:01
4/5 anonim válasza:
szia.
Az első vagyok.
Jó választás, én is imádom azt az illatot:)
5/5 A kérdező kommentje:
bocsi elírtam nem veve, hanem neve :D
Na, akkor ezek szerint jól döntöttem :D
2012. júl. 20. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!