Miért drága minden? Megéri?
Figyelt kérdés
mert bugyi is 200-300 ft..meg farmer nadrágból is 4000 ft-.-2009. júl. 14. 13:30
1/8 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ez az olcsó kategóriába tartozik. Én is sajnálok rá kiadni ennyi pénzt, mert úgyis tönkre megy meg újat kell venni, de ez van.
2/8 anonim válasza:
nem tudom ezeket az árakat hol nézted, de szerintem ezek egyáltalán nem drágák. ennél 3x-4x - sőt még sokkal többször- drágább termékeket is tudnék mutatni. ha ilyen árban találsz jó minőségű dolgokat, akkor megéri.
3/8 anonim válasza:
Ezek drágák? Engem sem vet fel sajnos a pénz, de tisztában vagyok vele, hogy ezek nem drágák... Ezek kínai árak. Egy jóminőségű fehérneműboltban 10x ennyibe kerül egy bugyi, egy plázában meg pl. 10.000-nél kezdődnek a jó gatyák, na azok már tényleg drágák.
4/8 anonim válasza:
nem hagytál le az árakból egy-egy nullát?
komolyan kérdezem. :)
5/8 anonim válasza:
ha nem lennének nagymamámék akkor nekem 1 db ruhám se lenne,egész évbe ugyanabba járhatnék.Ilyen az élet.....
6/8 anonim válasza:
amiket te írtál, ezek az olcsó kategóriák.
más boltokban, amik mégcsak nemis húdenagy márkák, pl new yorker, egy bugyi 1500 körül van. farmer meg 10ezertől.
de egy nem márkás, de igényesebb bugyi (ami nem kínai) is sokkal többe kerül.
7/8 anonim válasza:
Egy bugyiért 200-300 Ft nem sok egyáltalán!!! De mondjuk a nadrágnál se a 4000! Nem értem, miért tartod ennyire drágának ezeket, ez tényleg az olcsó kategória!
8/8 anonim válasza:
ezek tényleg nem drágák, én ahol találok olcsó, és jó minőségű cuccot, azt vesze meg. egy nadárg amugy max. leértékelésnél 4ezer. xd főleg ha a plázákat nézed... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!