Milyen színnel fessem ki a rövid körmömet?
Figyelt kérdés
Rágom a körmöm,és le is szoktam róla de aztán amikor kilakkoztam és lekopott megint lerágtam. Most megint rövid:/amig megnő mit ajánlatok, milyen színnel fessem ki hogy ne legyen feltűnő?Köszönöm a kérdéseket:)2012. júl. 18. 02:32
2/8 anonim válasza:
ú nekem most pont bordó
és nekem nagyon tetszik !
mások is mondják hogy jól áll.
júj de látom nem akarod hogy feltuno legyen a lenovés.
hát pl pasztel vagy halvány rozi :D?
3/8 anonim válasza:
most a kék árnyalatai a menők :)
De valami nude színnel, halványrózsaszínnel is kifestheted, amíg nő, vagy rágás elleni keserű lakkal.
Mióta lakkozom a körmöm, védve van, jobban megnő és én sem rágcsálom, én a bőrt szoktam...
4/8 anonim válasza:
Neonsárga, mentazöld, levendula lila, babarózsaszín, csibesárga, nude, tejeskávészín, fehér:D
5/8 anonim válasza:
+a metálfényű cuccok is divatban vannak:)
7/8 anonim válasza:
Szerintem ne merész színeket használj, mert azok kiemelik a rövid körmeidet. Hosszú körmökön sokkal szebbek a vad színek. Én halványrózsaszínt vagy pasztell színeket ajánlanék.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!:)
2012. júl. 19. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!