Milyen vagyok? (túl rövid)
Figyelt kérdés
Az adataim: magasság 154cm, súly 54kg, comb 50-51cm, csípő 88cm, derék 75cm, mell alatt 78cm, mell 88cm.
Szerintetek?
2012. júl. 6. 11:38
1/8 anonim válasza:
Arányosan telt.
Persze, csak akkor, ha nő vagy :-))))
2/8 anonim válasza:
hány éves vagy? szerintem egy kicsit súlyos vagy ehhez a magassághoz. ://
3/8 A kérdező kommentje:
12L
szerintem is kövér vagyok legalább 10 kilót akarok fogynii..
2012. júl. 6. 11:54
4/8 anonim válasza:
12 éves lányként szerintem ez tök oké, mert ahogy serdülsz úgyis nősz, magasodsz. Arra azonban figyelj majd az elkövetkező években, hogy egészségesen táplálkozz, mert akkor simán megszabadulhatsz a gyerekkori duciságtól. Én anno 8-ban a tornasor utolsó helyén álltam és vékonynak se mondtam volna magam, a középsuli végére pedig annyit nőttem, hogy a magasabb fiúkkal egy magasságban voltam és vékonynak is mondtak, pedig semmin nem változtattam, egyszerűen csak kinőttem a dolgot.
5/8 anonim válasza:
10 kg-ot?? Nem vagy normális, ennyi idősen NE FOGYÓZZÁL!! Most fogsz még nyúlni, inkább mozogj sokat.
6/8 anonim válasza:
ha magasodsz akkor javul a helyzet,az a lényeg, hogy sportolj, mozogj minél többet, amúgy ez 14-15 évesek testsúlya, de lehet, hogy kinövöd vagy nem hízol többet, de nem kell emiatt elkeseredni, pláne ne fogyókúrázz!
7/8 anonim válasza:
Hát... derekad nem nagyon van, de nőni fogsz, mindössze arra figyelj hogy az elkövetkezendő években ne hízzál sokat. De ne fogyókúrázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!