Mit csináljak, ha arcilag vagyok ronda?
Figyelt kérdés
divatos vagyok,sminkelem magam,a hajam vagy vasalom,vagy begöndőrítem de ez semmit nem ér ha alapjaiban vagyok csúnya.Gondolkodtam már plasztikán,de félek hogy rosszabb lesz.Mit csináljak?2012. júl. 17. 16:23
11/13 anonim válasza:
Hajdú-Bihar megye
Debrecenhez 30 kmre kb
12/13 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy mindezek ellenére ronda lennél :) Hiszen ha egy lány igényes, ápolt, csinos, akkor az már félsiker. Az arcodon is biztos van olyan, ami szép... Rengeteg cikk van a neten, hogy milyen karakterű archoz milyen smink illik, milyen frizura stb.
Egyébként ha gondolod szívesen segítek, küldhetsz képet privátban, és szerencsédre az ország másik végében lakom pont (Sopron) szóval lehetetlen, hogy ismerjelek :D
13/13 anonim válasza:
küldj egy képet privátban...zalai vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!