Nagyon rossz az alakom? (kép)
csak őszintén tudom h nem vagyok bombanő ... csak azt hiszem ez nem tetszik a pasiknak inkább azok akiken több fognivaló van...
Bocsi, h ilyen nyers leszek, és most csakis a külsőségekre koncentrálva:
- Tetszel? -> Perszehogy!
- Jó volnál barátnőnek? -> Természetesen!
- D.gnálak? -> Naná! :)
Remélem érthető, h teljesen tökéletes az alakod, úgy ahogy van! Számomra! Hogy másnak mi tetszik, az már más tészta...
Ne érdekeljen, hogy jó e az alakod, mert ahány ember, annyi ízlés.
Megkérdezhetem a korod? Mert a kérdés és a kép alapján nem tűnsz túl idősnek. Egyébként nem nézel ki rosszul, sőt...
De ha nem akarsz csúnya kommenteket, akkor óvatosan a fehérneműs/bikinis képek nyilvános mutogatásával. (sokan nem tudnak magukon uralkodni az internet nyújtotta inkognitó miatt, vagy nem is tudom, hogyan írjam.)
Teljesen lényegtelen hogy a pasiknak a teltebb vagy a vékonyabb lányok jönnek be. Elég ha átlagosan csinos vagy, csak annyira, hogy felkeltsd az érdeklődését. Utána úgyis a kisugárzásodon fog múlni hogy megfogod e őt vagy sem...
De örülök hogy végre valaki egy normális összeillő nem elnyűtt fehérneműben fényképezkedik meg satírozza agyon a képet :D
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!