igaz,ebbe nem gondoltam bele
meg egyébként is a szépség relatív :)
"kivégzik ezt a mocskot"
Persze. Ugye tudod milyen hozzú procedúrával jár, ha valakit halálra ítélnek. 110%-ban meg kell bizonyosodni valaki bűnösségéről, mielőtt kivégzik és ez évekig is húzódhat. Csak kabaré lenne a tévében. És nem a szomszéd Mari néni pletykái, meg a Jani bácsi kocsmai monológja számít perdöntő bizonyítéknak.
És ha el is jutunk a méreginjekcióig, ki fogja beadni. Hol találsz hóhért? Ki merne kioltani egy emberi életet? Mert a pofája mindenkinek nagy tud lenni, de cselekedni kevesen mernek. Anno sem véletlenül szüntették meg a kivégzéseket. Adjunk hálát inkább az akárminek, hogy a legtöbb ember inkább hagyja élni, mert nem képes megölni.
Viszont elismerem, a gyilkosoknak nem luxusbörtönökben kéne csücsülniük.
Ja, amúgy visszatérve a kérdezőre, a helyesség relatív. Egy szűz fiú is lehet helyes, szóval nem értem az egyik hozzászólót. De pl. nekem is lehetsz egy bányarém, bár az alapján, hogy a neten keresel partnert már nem vagy szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!