Milyen parfümöt ajánlatok egy 16 éves lánynak? Nektek melyik a kedvencetek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 13:58
1/9 anonim válasza:
mindenképp valami könnyű, friss illatot. pl puma illatok. én csak 3 évvel vagyok nálad idősebb, a fűszereseket szeretem, de neked az túl erős lenne. de frissből csak a puma animagicalt használom .
2/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen típusú illatokat szeretsz.
Virágos-gyümölcsös, friss-citrusos, keleties, fűszeres, édes...
3/9 anonim válasza:
Jah, én kedvenceim:
Avon - Secret Fantasy Star
Naomi Campbell - Cat Deluxe At Night
Bruno Banani - Made For Women
Star Nature - Vattacukros
Adidas - Fruity Rhythm
Playboy - Play It Sexy (ez sajnos nincs meg, de szívesen elfogadnám)
Ezek mind édes illatok. :)
18/L
4/9 anonim válasza:
Paco Rabanne Black XS. nem az új hanem a régi. ez édes illat. imádom! sajnos nincs meg de mióta először éreztem az illatát azóta úgymond beleszerettem! :)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, még várok válaszokat! :)
2012. júl. 17. 14:56
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Lanvin Jeanne
ezzel nem lehet melléfogni, olyan kis kedves, rózsaszín illat, mégsem az az ostobenkó plázás "szag"
nem olcsó, de legalább egyedi lesz vele a lány
8/9 anonim válasza:
S By Shakira... a barna színű, nem a rózsaszín. :)
9/9 anonim válasza:
Szerintem menj el egy drogériába és nézd meg őket, aztán amelyik megtetszik vedd meg....de amúgy az avon parfűmök szerintem nagyon jók! nekem is olyanom van csak nem tudom mi a neve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!