Fültágító! Ha fültágító csigával, spirállal akarom tágítani a fülemet, akkor azt is le kell fertőtleníteni? Illetve ha nem azzal tágítom, akkor mivel tudom fertőtleníteni a tárgyakat?
Figyelt kérdés
Tudom hogy gyógyszertárban lehe venni fertőtlenítőt, de valami otthoni dologgal nem lehetne? Akinek van tapasztalata írjon! A hülyeségektől mentsetek meg légyszi, mert nem az érdekel hogy szerintetek mennyire undorító a fültágesz, mert arra teszek rá ;)Hanem a fenti kérdésekre várok választ!2012. júl. 15. 21:04
1/3 anonim válasza:
Nem érdemes ottoni kencékkel kísérletezni. Én az összes piercingemre Octeniseptet használtam, nekem az bevált.
Szerintem ne kockáztass. És igen, azt is fertőtleníteni kell.
2/3 A kérdező kommentje:
És az mennyibe kerül? és hol lehet venni olyat?
2012. júl. 16. 21:43
3/3 anonim válasza:
after shave...a fülembe lévő lyukat mindig azzal kezelem.Jó alkoholos, csíp mint az állat, hidd el az tud fertőtleníteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!