Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem segíteni?...

Tudnátok nekem segíteni? Fontos volna.

Figyelt kérdés

Nem tudom melyik kategoriába kellett volna írjam, de írtam végül. Most jött meg nekem és fogalmam sincs hogy milyen fajta tampont betétet/tisztasági/betétet használjak. És hogy milyen gyakran kell váltogatni.

Nagyon kezdő vagyok, jóformán pár napja volt az első, ha kérhetnék márkákat és aki türelmes volna és segítene esetleg egy linkel képpel.

Előre is nagyon-nagyon köszönöm annak aki segít

2012. júl. 14. 12:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
OB tampon silk touch borítással! :)
2012. júl. 14. 18:17
 12/16 anonim ***** válasza:

szia. én márkahű lettem amióta mensizek, vagy always-t használok, abból a világos rózsaszínt: 4 vízcsepp van rajta jelzésként, ez a "normál", [link] vagy libresse-t, szintén rózsaszín. [link] mondjuk szerintem ezek a legismertebbek, nem a legolcsóbbak, de én ezeket szoktam meg. plusz az always-t jobban szeretem, nekem kényelmesebb, jobban elnyeli a "folyadékot" szerintem :)

szerintem ezek az átlagos menstruációra vannak. tudod, van külön éjszakai eü. betét is meg minden féle.. szerintem nem kell ezekkel szarozni, max gyakrabban cserélem.

még régen sulis nővérek tartottak előadást: max 8 óráig használj egyet. de inkább kevesebb! majd figyeld, ha úgy látod átázna, vagy már zavar, cseréld..

2012. júl. 14. 18:50
 13/16 A kérdező kommentje:
Istenem most kaptam egy csomaggal es kibontottam ez bazi nagy pedig ez volt a legkisebb , de ez oriásiiiiii... Istenem nem birom ,mintha pelenka volna rajtam... bwáááá
2012. júl. 14. 19:01
 14/16 anonim ***** válasza:
:) hát nem tudom milyet kaptál, de meg kell, és meg lehet szokni. majd próbáld ki a tampont is :)
2012. júl. 14. 19:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha tampont próbálsz, akkor OB helyett ajánlom a Naturellát, kb fele annyiba kerül és van olyan jó.
2012. júl. 15. 21:28
 16/16 <3* szerelmes vok*<3 válasza:
Nekem 1 éve jött meg és ezeket használom :) [link]
2012. júl. 19. 01:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!