Tudnátok nekem segíteni? Fontos volna.
Nem tudom melyik kategoriába kellett volna írjam, de írtam végül. Most jött meg nekem és fogalmam sincs hogy milyen fajta tampont betétet/tisztasági/betétet használjak. És hogy milyen gyakran kell váltogatni.
Nagyon kezdő vagyok, jóformán pár napja volt az első, ha kérhetnék márkákat és aki türelmes volna és segítene esetleg egy linkel képpel.
Előre is nagyon-nagyon köszönöm annak aki segít
szia. én márkahű lettem amióta mensizek, vagy always-t használok, abból a világos rózsaszínt: 4 vízcsepp van rajta jelzésként, ez a "normál", [link] vagy libresse-t, szintén rózsaszín. [link] mondjuk szerintem ezek a legismertebbek, nem a legolcsóbbak, de én ezeket szoktam meg. plusz az always-t jobban szeretem, nekem kényelmesebb, jobban elnyeli a "folyadékot" szerintem :)
szerintem ezek az átlagos menstruációra vannak. tudod, van külön éjszakai eü. betét is meg minden féle.. szerintem nem kell ezekkel szarozni, max gyakrabban cserélem.
még régen sulis nővérek tartottak előadást: max 8 óráig használj egyet. de inkább kevesebb! majd figyeld, ha úgy látod átázna, vagy már zavar, cseréld..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!