Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem segíteni?...

Tudnátok nekem segíteni? Fontos volna.

Figyelt kérdés

Nem tudom melyik kategoriába kellett volna írjam, de írtam végül. Most jött meg nekem és fogalmam sincs hogy milyen fajta tampont betétet/tisztasági/betétet használjak. És hogy milyen gyakran kell váltogatni.

Nagyon kezdő vagyok, jóformán pár napja volt az első, ha kérhetnék márkákat és aki türelmes volna és segítene esetleg egy linkel képpel.

Előre is nagyon-nagyon köszönöm annak aki segít

2012. júl. 14. 12:00
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ami még fontos volna ha esetleg muszáj menni strandra vagy valami akkor mit használjak a vízben?
2012. júl. 14. 12:04
 2/16 anonim válasza:
100%

Tampon: [link]

Én az OB-ra szavazok. Betétet nem használok, de ha beírod a googleba biztos arra is kidob valamit :)

2012. júl. 14. 12:11
 3/16 anonim válasza:
100%
Az OB jó strandon is csak ott jobban figyelj, és minden vízből kijövés után cserélj. Bár nem javasolt fürdőzni menzesz közben. Ha nagyon muszáj akkor tampon. :) Elsőre mindenképp minit használj!
2012. júl. 14. 12:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
szia. én nagyon szivesen segítek neked akárminen. írn. üzit!! :)
2012. júl. 14. 12:16
 5/16 anonim ***** válasza:
51%
Én csak annyit tudok segíteni, hogy vízbe csak tamponnal mehetsz, és akkor maximum 1-2 óránként kell cserélni a tampont.
2012. júl. 14. 12:26
 6/16 A kérdező kommentje:
És melyik a olcsó de jó és kényelmes ?
2012. júl. 14. 12:32
 7/16 A kérdező kommentje:
És mi a véleményetek arról h : "fogj meg egy adag vattát és rakd be azt" -.-
2012. júl. 14. 12:34
 8/16 anonim ***** válasza:
71%
anyuddal ezt nem tudod megbeszélni? :) szerintem ő jobban tudna segíteni neked :)
2012. júl. 14. 12:48
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem tudna ő sajnos segíteni, ő a vattással van s ennyi, és meg is mondta h ezeket ő nem ismeri h milyen fajta kell meg ilyenek ezekből az újakból...
2012. júl. 14. 13:05
 10/16 anonim ***** válasza:
75%

Tudod ezt neked kell kitapasztalnod, hogy neked melyik a legjobb. Eleinte én betétet használtam, rengeteget kipróbáltam és nekem ez jött be nagyon [link] én azt javaslom, hogy próbálgass ki minél többet, aztán majd megtalálod, hogy neked melyik a legmegfelelőbb.

Tamponnál pedig én is az O.B-re szavazok. Először próbálkozz a mini-vel azt is az erősebb napokon mikor jobban vérzel úgy könnyebb lesz felhelyezni.

2012. júl. 14. 13:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!