Tudnátok nekem segíteni? Fontos volna.
Nem tudom melyik kategoriába kellett volna írjam, de írtam végül. Most jött meg nekem és fogalmam sincs hogy milyen fajta tampont betétet/tisztasági/betétet használjak. És hogy milyen gyakran kell váltogatni.
Nagyon kezdő vagyok, jóformán pár napja volt az első, ha kérhetnék márkákat és aki türelmes volna és segítene esetleg egy linkel képpel.
Előre is nagyon-nagyon köszönöm annak aki segít
Tampon: [link]
Én az OB-ra szavazok. Betétet nem használok, de ha beírod a googleba biztos arra is kidob valamit :)
Tudod ezt neked kell kitapasztalnod, hogy neked melyik a legjobb. Eleinte én betétet használtam, rengeteget kipróbáltam és nekem ez jött be nagyon [link] én azt javaslom, hogy próbálgass ki minél többet, aztán majd megtalálod, hogy neked melyik a legmegfelelőbb.
Tamponnál pedig én is az O.B-re szavazok. Először próbálkozz a mini-vel azt is az erősebb napokon mikor jobban vérzel úgy könnyebb lesz felhelyezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!