Zseles vagy porcelan müköröm kezdö szettet vEgyek?
Figyelt kérdés
Kezdö vagyok, szeretnek hobbibol körmöket kesziteni magamnak, esetleg baratnöimnek.Nem tudom eldönteni, hogy melyiket valasszam.A zseles jobban tetszik, de azt nem tudom leoldani, a porcelant pedig igen.Es a lereszelesben nem bizom, felek, hogy megsertenem a körmöt.Porcelant is lehet tip-el hasznalni?Kerlek segitsetek, mert most nagyon beleeltem magam... :)2012. júl. 14. 11:56
11/14 anonim válasza:
Ja, amúgy mind a kettő baromi könnyű, ha valaki ért hozzá! Neked mindkettő nehéz lesz!
12/14 A kérdező kommentje:
Na az utolso valaszod mar tetszik. :)
Latod, lehet ezt igy is....Köszönöm szepen.
2012. júl. 15. 18:56
13/14 anonim válasza:
Szte vegyél mind a kettőböl egy szettet és próbáld ki, h melyikkel könnyebb dolgoznod ...:) de pl vannak olyanok akiknek a körmük nembírják a zselét, csak a porvelánt.:) értem ezt a zsíros bőrúekere ..:) szal tényleg vegyél egy kezdőcsomagot, ami pár körömre elég, van benne minden és annyira nem vészes az ára .:) jah am a crystal nails-tl tudod megvenni/megrendelni .:)
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Nekem nem zsiros a kezem.
Nemetorszagbol rendeltem mar, 40euro, zseles kezdö szett.
Majd kiderül, hogy birom-e. :)
2012. júl. 20. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!