Zseles vagy porcelan müköröm kezdö szettet vEgyek?
Nem megyek tanfolyamra, mivel nem szeretnék evvel foglalkozni.Csak hobbi.És különben sincs időm rá.De nem fogok neked magyarázkodni, hisz meg egy értelmes választ sem tudsz adni.
Én értelmes emberektől várok normális választ, tippet, segítséget.
Ott kerdezek, ahol akarok!
Egy idöben tettem fel a kerdest nemet es magyar forumon.
De ez Magyarorszag es a magyarok összetartasa.Mindenki csak okitani tudja a masikat, segiteni nem tudnak, mert a feltekenyseg megeszi Öket.Persze tisztelet a kivetelnek.
Sajnos idaig süllyedünk, hogy ha egy ember segitseget ker, akkor egyböl a leszolas jön.Es ha a kerdesemre nem tudtok valaszt irni, akkor nem kell raklikkelni es idöt fecserelni ra.Rosszindulatu banda....
En nem kerdeztem semmi titkot, csak azt, hogy melyik a könnyebb.
Ha egy grafikusnak keszülö egyen megkerdez valamit, megprobalok segiteni, mert ha segitek neki, avval nekem nem lesz rosszabb.
Köszönöm a kioktato valaszokat, de latjatok: MEGIS VANNAK KÖRMÖSÖK, AKIK SEGITENEK A KEZDÖKNEK!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!