Melyik hajszín áll jól nekem?
bocsi, a képek ilyen facebookos pózolósak..
majdnem ilyen eredetileg: (1) [link]
itt ilyen élénkvörös, csak sötét a kép:
(2) [link]
(3) tp://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/408971_295075060551820_1137318744_n.jpg
ilyen most:(4) [link]
ilyen volt mikor leszivattam: (5) [link]
melyik szín legyen szerintetek?
Én azt mondom, nagyon ritka, hogy a vörös haj valakinek igazán jól álljon, de neked jól áll! Egyéniség vagy vele, mert ritka hogy valaki ennyire szép vörös hajjal.
A feketével és a barnával átlagos helyes csaj vagy, de a vöröses árnyalatokkal vagány és különlegesen szép.
Én nem állnék be a sorba a feketével és barnával, hanem kihasználnám a különös adottságot, hogy vörös hajjal is szép vagyok. (tudom most divat úgy kinézni hogy minden lány egyforma, sötét haj és konty, de szerintem neked a vörös ad egyéniséget igazán :))
Lepontoztak, de ez annyit jelent hogy sok barna átlagcsaj jár erre, aki kiakadt ezen :)
Egyébként hiába divat a vörös, ha 10 lányból 9-nek fosul áll. A kérdező pedig nagyon szép vele. A sötétbarna egyébként a divat jelenleg, a csokibarna. Tehát ezt elkerülném alapból, ha nem akarok tucattini lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!