Melyik hajszín áll jól nekem?
Figyelt kérdés
bocsi, a képek ilyen facebookos pózolósak..
majdnem ilyen eredetileg: (1) [link]
itt ilyen élénkvörös, csak sötét a kép:
(2) [link]
(3) tp://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/408971_295075060551820_1137318744_n.jpg
ilyen most:(4) [link]
ilyen volt mikor leszivattam: (5) [link]
melyik szín legyen szerintetek?
2012. júl. 13. 10:20
2/19 anonim válasza:
vagy a fekete, vagy az eredeti, de ha már dönteni kell, akkor az eredeti, mivel azzal nem roncsolod tovább a hajad :) szerintem mosasd le a festéket és hagyd úgy a hajad :) Mert neked alapból is nagyon szép színe lehet :)
4/19 anonim válasza:
Tényleg szép színű alapból is a hajad, de nekem a fekete jobban tetszik:) (Pedig az kevés embernek áll jól)
5/19 anonim válasza:
Tök mindegy, túl szép az arcod ahhoz, hogy el tudd rontani a hajad színével... (legalább is az itt látható színekkel) de az eredetihez hasonló barna nekem is jobban tetszik, így én nem festetném a helyedben, hanem visszatérnék ahhoz a színhez.
6/19 anonim válasza:
Egyértelműen az eredeti, ne tedd tönkre se a hajad, se a külsőd.
8/19 anonim válasza:
húhh én nem tudok választanii :D
de az eredeti,vörös,fekete *--*
+(nagyon szép vagy:))
10/19 anonim válasza:
szerintem is fekete vagy az eredeti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!